• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Suspendovan "Čika Dača"!

Disciplinska komisija FSS pokrenula postupke protiv Radničkog 1923, Partizana i Vojvodine, zbog incidenata na utakmicama 22. kola.

 Suspendovan "Čika Dača"! Izvor: MONDO

Stadion Radničkog u Kragujevcu suspendovan je zbog vrijeđanja trenera Crvene zvezde Roberta Prosinečkog na nacionalnoj osnovi, kao i zbog isticanja transparenta uvredljive sadržine.

To znači da će subotnja utakmica 23. kola Jelen Superlige protiv Hajduka biti odigrana bez prisustva publike, a ostaje da se vidi hoće li se "disciplinci" na čelu sa predsjednikom Slobodanom Pajovićem i zaustaviti na takvoj kazni.

Protiv Radničkog je pokrenut i postupak jer je njegovo rukovodstvo odredilo posebne, više cijene ulaznica za gostujuće navijače. Po tom pitanju su zatraženi dopunski izvještaji nadležnih iz kragujevačkog kluba.

Disciplinski postupak pokrenut je i protiv Partizana i Vojvodine, a razlog su incidenti zabilježeni na međusobnoj utakmici na stadionu u Humskoj (4:1).

Domaćin će odgovarati zbog skandiranja navijača i vrijeđanja na nacionalnoj osnovi, a gosti zbog pokušaja ulaska u teren svojih pristalica poslije postizanja vodećeg pogotka, odnosno ulaska u ograđeni dio terena po završetku meča.

FSS je još jednom upozorio da će istrajati u primeni svih načela "nivoa nulte tolerancije" i nastaviti da strogo kažnjava "sve eventualne pojave nacionalizma, ksenofobije, rasizma, šovinizma i ostale sportu strane pojave".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC