• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VOŠA: Sa Grujićima i Veselinovićima nema fudbala

Ljuti Novosađani obratili se javnosti tvrdnjom da je srpski fudbal dotakao dno. "Treba ulagati u ljude, a ne u igrače, struku"...

 VOŠA: Sa Grujićima i Veselinovićima nema fudbala Izvor: MONDO

Vojvodina je reagovala obrativši se javnosti. Novosađani su bijesni na sudiju Danila Grujića iz Niša, koji im je u derbiju 22. kola Superlige protiv Partizana (1:4) isključio dvojicu igrača Daniela Mojsova (64. minut) i kapitena Miroslava Vulićevića (69), kao i sportskog direktora Miodraga Pantelića, dosudio penal za domaćina...

Saopštenje su naslovili "Sa Grujićima i Veselinovićima nema fudbala", podsjećajući i na arbitražu iz prošlosezonskog finala Kupa Srbije sa istim rivalom kada su ekipu povukli sa terena.

"Želeći prevashodno dobrobit srpskom fudbalu, FK Vojvodina upućuje već ko zna koji po redu apel svim organima fudbalske organizacije da hitno počne detaljni obračun sa svima kojima nije mjesto u našem fudbalu", poručuju Novosađani.

"Posljednji povod su događanja na utakmici Partizan - Vojvodina gdje je svakom istinskom ljubitelju sporta jasno da je naš fudbal dotakao dno i da će mulj ugušiti i one koji pokušavaju da igraju sportski i pošteno, dajući doprinos vraćanju povjerenja u srpski fudbal. Akteri i organizatori scenarija viđenog na utakmici na stadionu Partizana očigledno nisu svjesni da ovakvim ponašanjem i sami tonu u glib iz koga se neće izvući bez obzira na svoju neviđenu drskost i osionost".

"Lale" ironično dodaju da, poslije svega viđenog, umjesto u infrastrukturu, igrače, omladinsku školu i struku treba da ulažu u ljude kako bi ostvarile dobar plasman.

"I to u one ljude koji srpskom fudbalu ne daju ništa već decenijama. Oni samo uzimaju, jer fudbal za njih nisu igra i takmičenje, već taksa, dnevnica, ručak, putovanje, napojnica… Fudbal u Srbiji je davno na aparatima za disanje. Spasa mu sa ovim ljudima nema. Ostaje samo da jednog dana neko od njih pritisne dugme i ugasi svijetlo".

Novosađani smatraju da vrijeme prolazi, a da niko ni ne pokušava da "podigne ručnu".

"Osvajaju' se titule, svake godine 'fudbal nam je sve regularniji', sa lica fudbalskih moćnika ne silaze osmesi, a onda dođu jul, avgust i Evropa. A tamo nema Veselinovića i Grujića"…

Saopštenje se završava konstatacijom da Voša nije rekla posljednju reč...

(MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC