• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grujiću prijeti kazna zbog "grobarstva"

Niški sudija našao se u neugodnoj situaciji, nakon što je na društvenoj mreži Facebook primjećeno da je "lajkovao" Partizanovu navijačku grupu.

 Grujiću prijeti kazna zbog "grobarstva" Izvor: MONDO

Danilo Grujić odgovaraće pred Sudijskom komisijom Fudbalskog saveza Srbije, zbog osnovane sumnje da je na svom Facebook profilu iskazao navijačku pripadnost, piše dnevnik "Press".

Niški arbitar našao se u centru pažnje poslije utakmice crno-bijelih sa Vojvodinom (4:1), na kojoj je pri rezultatu 1:1 dosudio penal za domaćina, a kasnije isključio dvojicu gostujućih fudbalera.

Iako se ni u jednoj od pomenutih situacija ne može reći da je drastično oštetio goste - mada Novosađani tvrde suprotno - iste večeri je doliveno ulje na vatru uvidom u Grujićev profil na društvenoj mreži, gdje se među grupama koje voli ili podržava nalaze "Grobari Čokot", nazvani po jednom niškom naselju!

"Danilo Grujić je sudija sa znakom FIFA i mi smo ga, kao i sve ostale naše arbitre, upozorili da FIFA ne dozvoljava sudijama da imaju profile na društvenim mrežama. Tražićemo od njega izjavu, a ako se ispostavi da je zaista na taj način istakao navijačku opredijeljenost - snosiće posljedice", izjavio je za "Press" predsjednik sudijske komisije FSS Bogoljub Stepanović.



Navodi se da bi Grujić mogao da bude suspendovan, a njegovo ime izbrisano sa liste međunarodnih sudija.

Bio bi to veliki korak nazad u karijeri arbitra koji je jesenas dobio odlične ocjene za posao odrađen u "vječitom derbiju" Crvena zvezda - Partizan 0:2, iako je tada dosudio sporan penal za domaćina.

Posebno poglavlje u ovom slučaju odigralo se u četvrtak popodne, kada je Grujić, prema pisanju "Sportskog žurnala", deaktivirao svoj Facebook profil.

Taj sportski list u petak je objavio prikaz Grujićevog profila prije gašenja, gdje se jasno vidi da je profil bio autentičan. Krunski dokaz su folderi koji sadrže njegove fotografije načinjene na seminarima UEFA u Nionu i Antaliji.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC