• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Manćini: Da smo saigrači, tukao bih te!

Menadžer Mančester sitija više se bavi Mariom Balotelijem, nego stanjem na tabeli Premijer lige, koje je sve nepovoljnije po njegov tim.

 Manćini: Da smo saigrači, tukao bih te!  Izvor: MONDO

Iako veoma talentovan, Mario Baloteli je fudbaler za kojeg je u konačnom bilansu teško reći da li klubu i ekipi donosi više koristi ili štete.

Toga je bio svjestan i Roberto Manćini, ali ga je ipak kupio od Intera za veliki novac, misleći da ima načina da ukroti afro-Italijana.

Dosadašnji rezultati na tom polju su mu prilično slabi, pa menadžeru "građana" ostaje samo da se našali na svoj račun i nada se da će Baloteli konačno shvatiti neke stvari...

"Rekao sam mu, da smo prije 10 godina igrali zajedno, vjerovatno ne bi prošao dan, a da te ne 'zveknem' u glavu", ispričao je Manćini ostrvskim medijima.

On i ove sezone ima dosta problema sa "nestašnim" Balotelijem, koji paralelno ide iz nevolje u nevolju na terenu i van njega.

"Postoje različiti načini da se pomogne momku kao što je Mario. Ne razgovaram sa njim svakog dana, jer bi mi tada bio potreban psiholog. Ali, pričamo povremeno, jer mi je zaista stalo da on iskoristi svoj potencijal. Ima sve što je potrebno i sam će biti kriv ako ne postane jedan od najboljih igrača na svijetu", objasnio je Manćini.

Baloteli je u dosadašnjem toku sezone postigao 17 golova na 29 utakmica, ali je često odsustvovao zbog povreda i suspenzija.

"Građani" sedam kola prije kraja zaostaju pet bodova za vodećim Mančester junajtedom. U nedjelju im predstoji teško gostovanje Arsenalu, dok lider protiv Kvins Park Rendžersa računa na sigurna tri boda.

(Tanjug/MONDO, foto: AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC