• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prosinečki: Motivisani za Metalac

Trener Zvezde tvrdi da igrači žele da se pobjedom protiv "fenjeraša" oporave od kiksa u Kragujevcu i naprave lijepu uvertiru za derbi.

 Prosinečki: Motivisani za Metalac  Izvor: MONDO

Zvezda se "saplela" u Kragujevcu i taman kada se "zakuvala" borba za titulu, jer je prišla Partizanu na šest bodova, razlika se povećala na osam.

Uprkos tome, trener Robert Prosinečki ne očekuje da će njegovi igrači "pasti" na psihološkom planu. On tvrdi da su svi motivisani da pobjedom protiv Metalca (subota, 18 sati) naprave lijepu uvertiru pred revanš polufinala Kupa Srbije protiv Partizana (srijeda).

"Poslije remija u Kragujevcu u javnosti se pojavilo mišljenje da je prvenstvo gotovo. Pričao sam sa igračima, vidim da su motivisani i sada nam je najvažniji derbi, a hoćemo da pobjedom protiv Metalca napravimo dobru atmosferu pred tu utakmicu", jasan je Prosinečki.

Nagovijestio je da će protiv Metalca izvesti sličan sastav kao protiv Radničkog, ali i podsjetio da će zbog žutih kartona izostati Srđan Mijailović i Filip Mladenović. Takođe, dodao je da će Luku Milunovića odmoriti.

Umjesto njih igraće Luka Milivojević, Nikola Petković i Filip Kasalica.

"Metalac dolazi sa željom da napravi dobar rezultat pošto je u prethodnim utakmicama ponovo došao do nade da može da opstane u Superligi", podvukao je Prosinečki.

Kadu očekuje tešku utakmicu sa "fenjerašem".

"Rival dolazi da se brani, a mi ćemo se truditi da stvorimo što više šansi, damo golove i napravimo lijepu uvertiru pred derbi", istakao je Kadu.

(agencije, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC