• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Predsednik Spartaka: Podrška Vojvodini!

Predsjednik Spartaka podržao stavove Vojvodine i pozvao sve klubove da "dignu glas protiv tiranije" u srpskom fudbalu. Posebno kivan na Partizan i Crvenu zvezdu.

 Predsednik Spartaka: Podrška Vojvodini!  Izvor: MONDO

Mnogo prašine podiglo se poslije utakmice 22. kola JSL Partizan - Vojvodi na (4:1), suđenja Danila Grujića, njegovog Facebook profila...

Vojvodina je poslije utakmice objavila saopštenje u kojem je pozvala sve zainteresovane u fudbalskoj organizacji da stanu na put onima "kojima nije mjesto u srpskom fudbalu".

Dan prije gostovanja Partizana u Subotici, ovim povodom oglasio se predsjednik Spartak Zlatibor vode Dragan Simović, koji je pružio podršku novosadskom klubu.

"Scenario koji se dešavao u srijedu na stadionu JNA je već viđen, jako često, i to je 'mali' Spartak proživljavao više puta. Dvostruki aršini koji se primjenjuju u suđenju 'malim' klubovima kada igraju protiv Partizana i Zvezde dovode do toga da se pomenutim klubovima daje vjetar u leđa koji je u najmanju ruku neprimjeren. Drago mi je da Vojvodina, kao klub iz Novog Sada, ima snage da zatalasa javnost i ukaže na mulj srpskog fudbala", riječi su Simovića u pisanoj izjavi za javnost.

On se upitao kakva je ovo liga i kakvo je ovo takmičenje kada svi u "'malom' klubu sa sjevera Vojvodine" strepe pred dolazak "vječitih rivala", "imaju noćne more" i "pitaju se da li ih čeka masakr", kao u 16. kolu na stadionu Crvene zvezde kao prošle sezone sa Partizanom, ili "ipak pošteno suđenje kao što je znalo da se desi u posljednje vrijeme".

"Apsolutno stojimo i razumemo stav Vojvodine i sigurno nećemo sjediti skrštenih ruku i gledati nastavak tiranije. Ne tako davno istih ovakvih problema i oglašavanje u javnosti imali su Jagodina, Sloboda i Hajduk. Pozivamo sve klubove da podignu svoj glas protiv ovakvog načina rad i da srpski fudbal krene putem prosperiteta", istakao je Simović.

"Ako od brijega ne vidimo planinu onda nije preostalo ništa drugo već da gledamo samo Partizan i Crvenu zvezdu i da čekamo Jovanetića, Grujića, Obradovića da uvedu srpski fudbal u kvalifikacije za Ligu šampiona. Ako je interes srpskog fudbala i srpskih medija da se nastavi ovakvo igranje ili takmičenje gospodo izvolite i preuzmite odgovornost", poručio je predsjednik Spartaka.

(MONDO - foto: FK Spartak)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC