• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grant nije htio "viljamovku"!

Zoran Milinković ponudio Izraelca alkoholom poslije konferencije za novinare, ali su treneri Spartaka i Partizana na kraju samo popričali.

 Grant nije htio "viljamovku"! Izvor: MONDO

Debi Avrama Granta u srpskom fudbalu ostaće upamćen po remiju sa Slobodom u Humskoj 1, burnom negodovanju publike i nesporazumu sa trenerom gostiju.

Tada je Ljubiša Stamenković Piskavac ljutito konstatovao da mu strateg crno-bijelih poslije utakmice nije pružio ruku, dok je Grant odgovorio da nije znao kako Stamenković izgleda, inače bi ga rado pozvao u svoju kancelariju na piće.

Čuo je za to i trener Spartaka Zoran Milinković, pa je u subotu poslije utakmice sa Partizanom (1:2) i redovne konferencije za novinare ponudio Izraelca da u susjednoj prostoriji popiju po čašicu rakije "viljamovke".

Do daljeg će ostati tajna da li je Grant antialkoholičar, ili preferira, recimo, viski, pošto se sa Milinkovićem zadržao u desetominutnom razgovoru, ali rakiju nije ni liznuo.

Partizan je u Subotici stigao do šeste uzastopne pobjede u Jelen Superligi Srbije, čime je sedam kola prije kraja ostao na "plus osam" u odnosu na Crvenu zvezdu.

"Srećan sam zbog pobjede, jer ovo nikako nije bila laka utakmica. Imali smo dosta problema sa igrom u prvom poluvremenu, a u nastavku je to već bilo mnogo bolje i rezultat je došao", kratko je prokomentarisao Grant.

Trener Spartaka izrazio je zadovoljstvo igrom svog mladog tima, uprkos negativnom rezultatu.

"Ekipa je pokazala da ima veliki potencijal. Današnja partija je pokazatelj da izlazimo iz neprijatne serije. Žalim samo zbog golova koje smo primili isuviše lako", rekao je Milinković.

Crno-bijeli su poveli golom Eduarda Pašeka, dok je Zvonimir Vukić povisio na 2:0 poslije greške golmana Aleksića, prouzrokovane jakom kišom.

Pašeko je poslije pogotka dobio udarac, činilo se u predjelu skočnog zgloba i morao je da bude zamijenjen. Za sada nema informacija o težini njegove povrede i ne zna se hoće li biti u konkurenciji za revanš susret polufinala Kupa, u srijedu od 19.30 sa Crvenom zvezdom.

(P. V. - I. B. - MONDO, foto: Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC