• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SERIJA A: Juve je lider!

Juventus pobijedio na vrućem gostovanju u Palermu i pretekao Milan na čelu tabele. Milanoviću slomljen nos.

 SERIJA A: Juve je lider!  Izvor: MONDO

Juve je u strašnoj formi! Juve je ponovo lider Serije A...

"Bjankoneri" su u potpunosti iskoristili poraz Milana na "San Siru" od Fiorentine i zabilježili četvrtu ubjedljivu pobjedu u nizu, bez primljenog gola.

Poslije nekoliko sedmica na drugom mjestu, Juve je opet ispred Milana na čelu tabele: Palermo - Juventus 0:2 (0:0). Strelci Leonardo Bonući u 56. i Fabio Kvaljarela u 69. minutu.

"Stara dama" sada ima 65 bodova, jedan više od rivala iz Milana.

Na mjestu na kojem je prošle sezone ostavio tri boda, Juventus je ovog puta nadigrao Sicilijance i upisao 12. bod u četiri kola. U toj seriji padali su redom Fiorentina (5:0), Inter (2:0) i Napoli (3:0). Trebalo je to da bude najteži dio proljećnog prvenstva za ekipu Antonija Kontea, koja se sasvim oporavila od perioda sezone tokom kojeg je zabilježila šest remija u sedam kola!

To je bio iskoristio Milan, ali su potom Zlatan Ibrahimović i drugovi i sami upali u krizu, što je Juventus znaoda kazni.

Juventus je poveo desetak minuta po povratku sa odmora. Andrea Pirlo izveo je korner, Bonući bio najviši u skoku i lopta se našla iza Emilijana Vivijana.

U 69. minutu viđen je najljepši trenutak na meču. Kvaljarela i Alesandro Matri odigrali su dupli pas na ivici šesnaesterca, odakle je "Kvaljagol" poslao loptu pored Vivijana, neodbranjivo za 0:2.

Za Palermo je nastupio mladi srpski reprezentativac Milan Milanović, koji je u prvom poluvremenu doživio jeziv sudar glavama sa Marselom Estigaribijom. Milanović je iznesen s terena dok mu je nos snažno krvario, a potom je uspio da se vrati na teren.

Kasnije je čak konstatovano da je doživio frakturu kosti nosa!?

Palermo je dugo bio nepobjediv na svom "Renco Barbera" stadionu, ali od kada je Ćezena zimus odnijela tri boda odatle (0:1), redom su se radovali i Napoli (1:3), Roma (0:1), Milan (0:4), Juventus...

(MONDO, foto: AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC