• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kasalica: Volim i kad asistiram

"Volim da postižem golove, ali lijepo je biti i u ulozi asistenta", rekao je napadač Crvene zvezde Filip Kasalica.

 Kasalica: Volim i kad asistiram  Izvor: MONDO

"Petarda" pred meč sezone!

Fudbaleri Crvene zvezde razigrali su se, rastrčali i nadavali golova protiv nejakog Metalca iz Gornjeg Milanovca (5:0), pa tako u dobrom raspoloženju dočekuju srijedu i odlazak u komšiluk, gdje će odigrati svakako najvažniji duel u sezoni.

Crveno-bijeli će za tri dana odigrati revanš meč polufinala Kupa Srbije protiv Partizana, kojeg su u prvom duelu pobedili rezultatom 2:0 na svom terenu. S obzirom na to da je Zvezda trenutno na osam bodova zaostatka za liderom i "vječitim rivalom" u prvenstvu, jasno je da će Kup biti mjesto gdje će ekipa Roberta Prosinečkog tražiti osvajanje trofeja u ovoj trusnoj sezoni 2011/12.

U subotu, crveno-bijeli su protiv Metalca pokazali lijepu osobinu - nesebičnost.

Pet golova postiglo je pet različitih igrača, a jedan od onih koji se nije upisao strelce je Filip Kasalica. Daleko od toga da nije mogao, već nije želio... U 50. minutu, Kasalica je asistirao Kristijanu Borhi i to u trenutku kada je i sam mogao da savlada Kljajića.

"U pauzi sam rekao Borhi da će postići gol i dogodilo se da mu upravo ja asistiram. Volim da postižem golove, ali lijepo je biti i u ulozi asistenta. Imao sam i ja nekoliko prilika, ali ne žalim, najbitnije je da pobjeđujemo, a ne ko su strelci. Biće golova", poručio je Kasalica i dodao:

"Najteže su unaprijed dobijene utakmice kao što je bila ova današnja. Međutim, uspjeli smo da pružimo i dobru igru i da istovremeno budemo efikasni. Uživali smo kako mi na terenu, tako vjerujem i naši navijači koji su ponovo priredili divan ambijent. Vremena za uživanje u trijumfu nema, jer nas u srijedu očekuje najvažniji meč u sezoni. Imamo dobar rezultat iz prvog susreta, ali borićemo se, igrati i truditi da pobijedimo i u revanšu".

Darko Lazović "uhvatio" je lijep volej u 31. minutu i lijevom nogom povisio na 2:0.

"Mislim da je publika koja je došla na 'Marakanu' uživala u dobroj igri Crvene zvezde. Igrali smo raznovrsno, probijali po krilima, ubacivali se, i to je na kraju rezultiralo ubjedljivim trijumfom. Pokazali smo da kada uđemo maksimalno ozbiljno i motivisano u meč itekako imamo šta da pokažemo. Takođe, ova utakmica nam je bila jako bitna za samopouzdanje, jer u prethodnom kolu nismo pobijedili", izjavio je Lazović i nadovezao se:

"Trudili smo se i uspjeli da prethodne nedjelje mislimo samo na Metalac i to se pokazalo kao ispravna stvar. Svjesni smo značaja i težine susreta koji se igra u srijedu i nadam se da ćemo se dobro pripremiti i izboriti za rezultat koji će nam omogućiti da igramo finale u Novom Sadu", zaključio je Lazović.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC