• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KUP: Finale u Kruševcu!

Na osnovu zvaničnog prijedloga grada Kruševca odlučeno je da finale Kupa Srbije bude odigrano 16. maja na stadionu "Mladost"

 KUP: Finale u Kruševcu! Izvor: MONDO

Crvena zvezda i Borac iz Čačka za trofej u nacionalnom Kupu boriće se u Kruševcu!

Utakmica će biti odigrana 16. maja, najvjerovatnije u večernjem terminu, jer stadion "Mladost" od prošle zime krase i četiri velika reflektora, ali i novi moderan semafor.





Kruševac nije želio da propusti priliku poslije odluke Vojvodine i Novog Sada da otkažu finale, koje je prvo bilo dodijeljeno novosadskom superligašu i stadionu "Karađorđe".

Vodeći ljudi Kruševca odmah su podnijeli kandidatur za organizaciju posljednje utakmice u masovnijem domaćem takmičenju, a u četvrtak uveče iz Stare Pazove stigao je potvrdan odgovor.

Odbor za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije, kojim je predsjedavao Tomislav Karadžić, obzirom da do početka sjednice nije stigao zvanični pisani zajednički zahtjev od klubova učesnika finala, u vidu prijedloga da meč bude odigran na nekom od njihovih stadiona, donio je odluku da se finale prvi put u istoriji igra na stadionu "pod Bagdalom".



Članovi Radne grupe FSS u srijedu su obišli Stadion "Mladost" i izvršili pregled infrastrukture i sagledali su bezbjedonosne aspekte organizacije ove utakmice.

Na njihov prijedlog Odbor za hitna pitanja prihvatio je kandidaturu Kruševca.

Na stadionu Napretka u srijedu je odigrana utakmica Prve lige Srbije u večernjem terminu. Domaćin je pred oko 8.000 gledalaca pobijedio Slogu 2:0 (slike sa utakmice možete vidjeti na vrhu teksta).

Vojvodina i Novi Sada izenada su poslije eliminacije u polufinalu Kupa odustali od domaćinstava, iako su mjesecima pre najavljivali spektakl na "Karađorđu" očigledno vjerujući da će biti učesnici finala. Planove im je pokvario Borac senzacionalnom pobjedom u Novom Sadu (1:0).

Nedugo posle ispadanja iz takmičenja, "lale" su se oglasile zvaničnim pismom, u kojem su javnost i FSS obavestile da zbog renoviranja stadiona nisu u prilici da organizuju finale.

Na sreću, čelnici Kruševca videli su svoju šansu u ovom problemu i iskoristili je.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC