• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dimitrijević:Možemo opet da dobijemo Partizan

Fudbaler Crvene zvezde izjavio da u predstojećem vječitom derbiju protiv Partizana vjeruje u treću uzastopnu pobjedu protiv komšija.

 Dimitrijević:Možemo opet da dobijemo Partizan  Izvor: MONDO

Miloš Dimitrijević postigao je prvenac u crveno-bijelom dresu, za pobjedu protiv Jagodine (1:0) i potvrdio odličnu formu u kojoj se nalazi ovog proljeća.

"Srećan sam zbog gola, to mi je nagrada za rad i trud koji sam uložio, dobro sam trenirao, maksimalno se zalagao i to mi se vratilo. Ova pobeda nam mnogo znači kako bismo dočekali derbi u dobrom raspoloženju", izjavio je za zvanični sajt kluba "Mali Čava".

On je dodao da je zadovoljan igrom protiv Jagodinaca, iako je utisak da je trijumf mogao da bude izražen sa većom razlikom.

"Imali smo još šansi i priliku da ubjedljivije pobijedimo, ali i pored toga mislim da treba da budemo zadovoljni. Što se tiče mog gola zadovoljan sam reakcijom, procijenio sam da je potrebno da napravim dribling prije nego što šutnem i nisam pogriješio", poručio je Dimitrijević.

On smatra da crveno-bijeli mogu opet da dobiju Partizan, nakon dve pobjede u nizu.

"Svesni smo da utakmica u sljedećem kolu ništa ne rešava, ali uvijek je lijepo pobijediti vječitog rivala. Dobili smo ih prethodna dva puta, zašto ne bismo i treći"?

Crvena zvezda je pobjedom protiv Jagodine smanjila zaostatak u odnosu na Partizan na devet bodova, ali crno-bijelima je dovoljno da danas protiv Borca u Čačku osvoje bod i obezbijede petu uzastopnu šampionsku titulu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC