• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džafić: Ovo je samo početak novog Veleža

Novi trener Veleža Asmir Džafić mandat na klupi "rođenih" počeo je najslađom pobjedom nad gradskim rivalom Zrinjskim (3:1).

 Džafić: Ovo je samo početak novog Veleža Izvor: MONDO

Na terenu u Vrapčićima, Velež je u nedjelju savladao "plemiće" (3:1) u 24. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine, pa je Džafić najprije proslavio trijumf s navijačima.

"Mislim da smo zasluženo pobijedili. Imali smo u prvom i početkom drugog poluvremena nekoliko dobrih prilika. Zrinjski je preuzeo u nastavku kontrolu nad igrom i držali su više loptu u svom posjedu. Mi smo malo pali na fizičkom planu, ali smo imali prostora za kontranapade koje smo dobro koristili. Dali smo tri gola i to je jako dobro. Ovo je samo početak našeg ozbiljnijeg rada. Nama će do kraja sezone svaki bod biti zlata vrijedan. U svakoj utakmici probaćemo da igramo na ovakav način", izjavio je šef struke "rođenih".

S ocjenom mostarskog derbija složio se i Slaven Musa, trener Zrinjskog, ali je naglasio da njegov tim nije odustao od Evrope.

"Velež je zasluženo pobijedio. Rezervisti nam nisu u drugom poluvremenu ništa donijeli. Međutim, ovo ne znači da su naše ambicije za evropska takmičenja završene. Do kraja sezone ima još šest kola i mnogo je bodova u igri",
podvukao je Musa, prenosi "Sportsport".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC