• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN: Zasluženo! A, sad, Evropa

Crno-bijeli smatraju da su dokazali da su najbolji u Srbiji, ali da su im za izlazak u Evropu potrebne korekcije. Stojković: "Derbi? I na jednoj nozi".

 PARTIZAN: Zasluženo! A, sad, Evropa  Izvor: MONDO

Spremili su se crno-bijeli za slavlje u Čačku. Nisu imali milosti prema domaćem "davljeniku", gurnuli su ga još dublje i tako se vinuli do pete uzastopne titule prvaka.

Poslije 4:0 kraj Morave
, fudbaleri Partizana pjevali su sa navijačima, a onda su slavlje prenijeli u svlačionicu gdje su otvorili i šampanjac.

Mrlju na pobjedu u Čačku bacila je povreda koljena Vladimira Stojkovića u finišu prvog poluvremena. Ipak, ni ona nije mogla da skine osmijeh lica Partizanovog golmana.

"Dobio sam jak udarac, stradalo je koljeno, obnovio sam povredu čašice. Kada se završi sezona ili poslije akcije reprezentacije, ako dobijem poziv, ići ću da je 'očistim", poručio je Stojković, a prenijele "Novosti".

On ipak ne dovodi u pitanje nastup u predstojećem "vječitom derbiju".

"Ta utakmica se brani i sa jednom nogom", dodao je Stojković.

Nemanja Rnić se radovao tituli, a još ne zna da li će sa Partizanom na ljeto pokušati da se domogne Lige šampiona, jer mu ističe ugovor.

"Drago mi je što smo ovako ubjedljivo završili šampionsku trku i osvojili novu titulu. Trofej nam je pripao potpuno zasluženo, vodili smo praktično od početka sezone. Slijedi nam vječiti derbi, a onda ćemo se odmah okrenuti novim izazovima, plasmanu u Ligu šampiona. Vidjećemo da li ću ostati u klubu, sve je otvoreno", podvukao je Rnić.

Još jedan igrač je u istoj situaciji, i Laminu Dijari će isteći saradnja sa crno-bijelima po završetku sezone. Senegalac je u Čačku postigao dva gola u finišu i sa 2:0 prednost duplirao na 4:0.

"Presrećan sam zbog moje četvrte titule sa Partizanom i vjerujem da će se trijumfalni niz nastaviti sljedeće godine. Navikao sam na uspjehe i pobjede sa crno-bijelima i volio bih da ostanem da i dalje slavimo zajedno, ali ugovor mi ističe krajem juna. Do tada sam ovdje", poručio je Dijara.

Nemanja Tomić je pored još jedne titule apostrofirao i značaj "kaljenja" mladih igrača.

"Pokazali smo da smo najkvalitetniji tim u Superligi. Zbog velike bodovne zalihe još od jesenjeg dijela sezone mogli smo sebi da dozvolimo da isprobamo i mlađe snage poput Aksentijevića, Ninkovića, Markovića... Pokazali su da Partizan ne treba da strijepi za budućnost", jasan je bio Tomić.

Ivan Ivanov je bio stub odbrane crno-bijelih tokom cijele sezone. Sve je začinio sa četiri pogotka, od kojih jedan u nedjelju u Čačku.

"Više nego zaslužena titula. Vidjelo se da gazimo sve protivnike, ali što se tiče nas znamo da tu nešto fali. Dešavaju nam se sitne greške u svakoj utakmici zbog pada koncentracije i moraćemo to da eliminišemo tokom priprema ukoliko želimo da ostvarimo bolji rezultat u Evropi u odnosu na ovu sezonu", iskren je bio Bugarin.

(MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC