• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: Božičić precrtao Kneževića i Antolovića

Trener Borca Slaviša Božičić odstranio je iz ekipe zimska pojačanja Srđu Kneževića i Marijana Antolovića, saznaje MONDO.

 MONDO: Božičić precrtao Kneževića i Antolovića Izvor: MONDO

Poslije poraza od Zvijezde 1:2 na Gradskom stadionu u Banjaluci trener Borca Slaviša Božičić je bio bijesan zbog loše igre ekipe i najavio je kazne za igrače, a prvi koji su platili ceh su defanzivac Srđa Knežević i golman Marijan Antolović, čijim igrama je Božičić već duže vrijeme nezadovoljan.

"Knežević i Antolović su odstranjeni iz ekipe. Oni su dobri momci, dobri igrači, ali evidentno je da se ovdje nisu snašli. Duga pauza njihovog neigranja ostavila je traga a mis mo veliki klub koji nema vremena da čeka igrače da se ovdje vraćaju fudbalu. Ja im lično želim mnogo sreće i da se u drugok klubu bolje snađu nego što je to bilo ovdje", potvrdio je za MONDO trener Borca slaviša Božičić.

Knežević i Antolović više neće trenirati sa prvim timom, a prema riječima do isteka ugovora za dvadesetak dana biće im ponuđeno da treniraju u drugom terminu.

Božičić je istakao da razlog odstranjivanja dvojice igrača koji su stigli iz Legije na pozajmicu kao velika pojačanja nije samo loša igra na utakmici sa Zvijezdom već da se oni za ovih nekoliko mjeseci nisu uspjeli uklopiti u ekipu.

"Oni nisu odstranjeni zbog ove utakmice, jednostavno oni se nisu ovdje snašli. To već traje određeno vrijeme, ovo je samo bila kulminacija svega toga a mi zaista nemamo vremena čekati nekog. Vidite samo koja je bodovna razlika na tabeli. Nisu oni zbog ovih grešaka protiv Zvijezde odstranjeni, ovo je samo bila kap koja je prelila čašu", objasnio je Božičić.

On je poslije utakmice sa Zvijezdom najavio kazne za igrače i prvi su ceh platili Knežević i Antolović, a da li će biti još kazni znaće se uskoro.

"Što se tiče drugih kazni, o tome ćemo još razgovarati. Ostalo je malo vremena do utakmice sa Čelikom i moramo se fokusirati na tu utakmicu a o kaznama za još neke igrače ćemo razgovarati otom-potom“ rekao je Božičić.

Strateg Borca uvjeren je ipak da njegova ekipa može da izbori plasman u Evropu, samo da se riješe neke stvari u klubu.

"Do prije nedjelju dana Borac je dobro igrao, ali sada je aktuelan poraz koji nas je sigurno zabolio. Borac ide dalje svojim putem i ja sam siguran da će izboriti Evropu, međutim moramo da riješimo neke stvari unutar ekipe. Mora se hijerarhija znati i mora se davati cijelog sebe za Borac, Borac je najbitniji u svemu tome, i dok god smo u službi Borca nama je mjesto tu, kada nismo u službi, nemamo šta da tražimo ovdje. Dok se te stvari ne iskristališu biće i nekih turbulencija ali tome moramo pribjegavati“,
rekao je za MONDO trener Borca.

(G. Arbutina - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC