• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stojke igra sigurno! Pitanje je samo gdje...

Grant se šalio na račun golmana Stojkovića, koji je povrijeđen "đuskao" na proslavi titule. Stojke: Derbi se brani i jednom nogom.

 Stojke igra sigurno! Pitanje je samo gdje... Izvor: MONDO

Golman Partizana Vladimir Stojković je zbog povrede koljena morao da napusti teren još u prvom poluvremenu utakmice protiv Borca u Čačka.

Čuvar mreže crno-bijelih obnovio je povredu čašice koljena koja ga je mučila i prošle zime. Zabrinuli su se navijači Partizana, kao i stručni štab srpskog šampiona, da će pred "vječiti derbi" ostati bez prvog golmana.

Ipak, raspoloženje Avrama Grant oko povrede Stojkovića iznenada se popravilo u ponedjeljak prije podne. Najnovije informacije, ali ne od ljekarskog tima, već od Grantovih "doušnika" bile su zaista povoljne. Izraelac nije i dalje nije siguran da li će srpski reprezentativni golman moći da izađe na megdan Zvezdi, ali su posljednje vijesti ohrabrujuće.

"Nadam se da će Stojković biti spreman, jer sam čuo da je sinoć veoma dobro igrao u nekom noćnom klubu", našalio se prvi trener "parnog valjka".

I Stojković misli da ga povreda ne može spriječiti da u subotu istrči na teren stadiona u Humskoj i pomogne saigračima u meču za prestiž sa Crvenom zvezdom.

"Poslije derbija ili reprezentativnih obaveza, ako me selektor pozove, odlazim da mi saniraju povredu. Moje učešće u predstojećem derbiju se ne dovodi u pitanje, jer se ta utakmica brani makar jednom nogom", rekao je Vladimir Stojković za "Sportski žurnal".
I pored velike želje golmana da brani, kao i Grantovih saznanja, posljednju riječ o nastupu Stojkovića u derbiju imaće ljekarska služba novog-starog šampiona Srbije.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC