• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stefan Šćepović sa bratom, "Mereba" skup

Braća Šćepović u napadu Partizana! Tako piše beogradska sportska štampa. Crno-bijeli odustali od Merebašvilija, jer je skup. Tomislav Pajović na pragu povratka u Humsku.

 Stefan Šćepović sa bratom, "Mereba" skup Izvor: MONDO

Branko Pauljević i Libijac Mohamed Zabija, za sada su jedina sigurna pojačanja Partizana. Takođe, sigurno je da je Lamin Dijara napustio crno-bijele.

A nastavljena je licitacija sa imenima oko mogućih novih igrača srpskog šampiona, kao i onih koji su bili blizu, ali je zapelo oko novca.

"Sportski žurnal" piše da je moguće da se će se Stefan Šćepović vratiti u svoj klub, u Partizan i priključiti bratu Marku, dok "Sport" navodi da je kapiten Rada, štoper Tomislav Pajović vrlo blizu Humske.

Ujedno, "Sport" saznaje i da Partizan, ipak, neće dovesti Gruzijca Giorgija Merebašvilija, nekadašnjeg igrača novosadske Vojvodine, jer njegov sadašnji klub Dinamo iz Tbilisija traži mnogo. Partizan nudi 400.000 evra, Gruzijci traže dvjesta hiljada više. Od posla, piše "Sport", neće biti ništa.

Beogradska štampa špekuliše da su Stefan Šćepović i Tomislav Pajović blizu povrazka u Humsku. Obojica su "djeca Partizana".

Stefan Šćepović je fudbalske korake učio u Partizanu, ali mu je tada rečeno da nije "kalibar" za crno-bijele, pa je, uz konsultacije sa ocem Slađanom Šćepovićem, bivšim napadačem ekipe iz Humske, odlučio da ode. Put ga je odveo na Karaburmu, u OFK Beograd, potom je uslijedio odlazak u pečalbu - Sampdorija (pozajmica), pa Briž, PAOK, da bi otišao u Izrael...

Malo je nedostajalo da prošlog leta obuče dres Crvene zvezde.

Na pitanje "Sportskog žurnala" da li ima šanse da se vrati u Partizan, Stefan Šćepović, koji se sa reprezentacijom Srbije priprema za prijateljske utakmice, odgovorio je:

"Stvarno ne znam. Sad sam razgovarao sa bratom Markom, kaže da su ga zvali novinari. Rekao sam i u Beogradu da sam skoncetrisan na ove tri utakmice. U Izraelu sam završio sa klubom, istekao mi je ugovor i slobodan sam igrač", rekao je Šćepović, doskorašnji igrač kluba Hapoel Ako.

Ako se obistini ova priča i realizuje transfer, Partizan bi u napadu imao ove igrače: Lazar Marković, Stefan i Marko Šćepović, Mohamed Zabija i Eduardo Pašeko.

Štoper Rada, 26-godišnji Tomislav Pajović takođe je fudbal učio u Partizanu.

"Dijete sam crno-bijelih i uvijek sam tu za njih", izjavio je Pajović.

(MONDO - foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC