• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zeman prozvao 11 novajlija

Na prvom okupljanju crveno-belih, novi trener video 11 novih igrača. Bunjevčević još čeka potencijalne povratnike.

 Zeman prozvao 11 novajlija Izvor: MONDO

Fudbaleri Crvene zvezde počeli su u subotu pripreme za narednu sezonu. Na prozivci novog trenera Zdenjeka Zemana pojavilo se i 11 novih igrača.

Crveno-beli će biti jači za dosadašnjeg napadača Porta Edgara Bruna da Silvu, koji je minuli period proveo na pozajmici u Akademici, zatim golmana Napretka, Sašu Stamenkovića, Ibrahima Somea, koji je prošle sezone igrao u Bežaniji na pozajmici iz Lokerena, povremenog srpskog reprezentativca i beka kijevskog Dinama, Marjana Markovića, ali i reprezentativca Azerbejdžana, Branimira Subašića.

Konkurenciju u timu pojačaće i Dragan Vukobratović iz Vojvodine, kanadski reprezentativac Dejan Jaković, nekadašnji mladi reprezentativac Švajcarske, Boban Maksimović, bivši član mlade selekcije selekcije Srbije i Crne Gore, Nikola Mijailović, Vukašin Dević iz Belenšeša i mladi Miloš Jokić, fudbaler Metalca iz Gornjeg Milanovca.

"Tu je grupa igrača koji predstavljaju pojačanja, ali tu su i oni koji su došli za male pare, kako bi se treninzima razvijali i dobili na ceni", rekao je sportski direktor Zvezde, Goran Bunjevčević.

Svih 11 novajlija tek treba da posle lekarskih pregleda potpiše ugovore sa Zvezdom. Neki od njih će potom biti prosleđeni Zvezdinoj "filijali" Sremu.

Bunjevčević je potvrdio da Zvezda namerava i da vrati nekadašnje prvotimce, dva Kovačevića, Darka (?!) i Nenada, i Milana Biševca.

"Svi oni žele da se vrate. Olimpijakos, ipak, nije voljan da pusti Darka Kovačevicha, iako još nije definitivno odbio našu ponudu. Pokušaćemo da ih ubedimo da Kovačevich poslednju sezonu odigra u Zvezdi. Pregovori sa Biševcom, takođe, i dalje su u toku", rekao je Bunjevčević.

"Nenad Kovačević će doći samo ako ode Kastiljo, čiji nas menadžer uverava da ima dobru ponudu za njega, ali mi je još nismo videli. Nećemo Kastilju praviti probleme, ako zaista dobije dobru ponudu, ali nećemo dozvoliti i da nas bilo ko ucenjuje. Moguća zamena za Kastilja je i Nikola Drinčić iz ruskog Amkara", dodao je sportski direktor Zvezde.

Bunjevčević je israzio nadu da će se Zvezda u narednih sedam dana, pod uslovom da Kastiljo napusti tim, pojačati još trojicom fudbalera, Darkom i Nenadom Kovačevichem, dok treću želju uprave kluba nije želeo da imenuje.

Samo je naveo da je dolazak Nikole Lazetića i dalje u opticaju, iako dojučerašnji igrač Torina, kao i Biševac, nije u toj grupi od tri velike želje.

Prozivku Zemana, koji se nije obratio novinarima, propustili su Kastiljo, Ibrahim Gaj i Nenad Jestrović. Kastiljo i Gaj su dobili nekoliko dodatnih dana odmora, dok Jestrović u SAD traži novi klub.

"Zeman je još ranije rekao da će sa radom početi 1. jula kada krenemo na pripreme. Samo zato što želi da igrače upozna kroz rad", kazao je Bunjevčević.

(Beta, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC