• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milijaš: Znam za Keln i Majorku

Zvezda je ovog leta prodala Bastu, Anđelkovića i Tutorića, a ostaje da se vidi šta će biti sa Nenadom Milijašom i Dejanom Milovanovićem.

 Milijaš: Znam za Keln i Majorku Izvor: MONDO

U senci smene Aleksandra Jankovića i dolaska češkog stručnjaka Zdenjeka Zemana, Crvena zvezda je prodala inostranim klubovima nekolicinu standardnih prvotimaca iz prethodnih sezona.

Dušan Basta prešao je u Udineze, Dušan Anđelković i Đorđe Tutorić su u turskom Kodžaeliju, a ostaje da se vidi šta će biti sa Nenadom Milijašom i kapitenom Dejanom Milovanovićem.

Sportski direktor Goran Bunjevčević nedavno je izjavio da će jedan od njih dvojice sigurno ostati na Marakani.

"Znam da se za mene interesuju Keln i Majorka, ali sve je u rukama Zvezdinih čelnika. Prihvatiću svaku njihovu odluku", rekao je Milijaš za "Sportski žurnal".

Dok ne bude definitivno poznato gde će igrati naredne sezone, vezni fudbaler razornog udarca gleda da se maksimalno pripremi.

"Želim da odigram još bolje nego prošle sezone, da osvojimo domaće trofeje i odigramo važnu ulogu u Kupu UEFA. Zeman je nametnuo ubitačan ritam i mislim da nikada nisam imao teži početak priprema. Znam da to može samo da nam koristi",
istakao je Milijaš.

Crveno-beli se nalaze u austrijskom Bad Tacmansdorfu, koji je nedavno bio baza pojedinim selekcijama učesnicama Evropskog prvenstva.

Fudbaleri Zvezde su na polovini četvorodnevnog "paklenog" ciklusa, koji podrazumeva visok intenzitet rada i rigoroznu ishranu. Ritam zbog lakših povreda ne uspevaju da isprate samo Milovanović i povratnik iz Ukrajine Marjan Marković.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC