• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Juve bi da pozajmi Ivanovića

Juventus će pokušati da na godinu dana pozajmi srpskog defanzivca, koji je ceo prolećni deo sezone igrao za rezervni tim Čelsija.

 Juve bi da pozajmi Ivanovića Izvor: MONDO

Branislav Ivanović prošlog leta je bio "hit" posle odličnih partija na Evropskom prvenstvu za igrače do 21 godine, da bi zimus za 13 miliona evra prešao u Čelsi iz moskovske Lokomotive.

S obzirom na to da je polusezonu proveo nastupajući isključivo za rezervni tim "plavaca", Juventus je došao na ideju da ga pozajmi i tako osnaži svoju zadnju liniju za okršaje u Seriji A i kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Kako piše "Korijere delo sport", Juve želi srpskog reprezentativca na godinu dana, a onda bi eventualno pokušao da sklopi permanentni "dil" sa Čelsijem. Predstavnici "stare dame" putuju na Ostrvo da konačno ugovore transfer Ćabija Alonsa iz Liverpula, pa će o jednom trošku pokušati da obezbede i drugo pojačanje.

Ovog leta su u Torino već stigla dvojica štopera - iskusni Šveđanin Olof Melberg i Dario Knežević iz Hrvatske.

Ivanović nije debitovao u najboljem timu Čelsija, pošto je, navodno, došao u pauzi između dve sezone u Rusiji, pa nije bio fizički spreman.

Na drugoj strani, menadžer Liverpula Rafa Benitez automatski je ubacio u prvu postavu Čeha Škrtela, dovedenog iz Zenita, takođe u januaru.

Postavlja se pitanje kakav će tretman imati nekadašnji član OFK Beograda kod novog menadžera Luiza Felipea Skolarija. Kapiten Džon Teri svakako je neprikosnoven, a tu su još Portugalac Rikardo Karvaljo i Brazilac Aleks, praktično dvojica Skolarijevih zemljaka...

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC