• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nov napadač u Partizanu, došao Perić

Novi igrač Partizana - Milan Perić, koji će pojačati konkurenciju u napadu. Obećanje Grobarima: "Biće mnogo golova".

 Nov napadač u Partizanu, došao Perić Izvor: MONDO

Posle Ljubomira Fejse, jos jedan igrač Hajduka iz Kule došao je u Partizan. Milan Perić, mladi napadač, potpisao je u subotu četvorogodišnji ugovor, a Grobarima je obećao: "Biće golova!".

"Znam da je konkurencija jaka, da za mesto u špicu konkurišu Dijara, Čadikovski i Paunović. Desilo se ono što sam oduvek želeo, ostvario mi se san", izjavio je 22-godišnji Perić.

"Hvala Ivanu Tomiću na upornosti i Nikoli Džombi što je popustio! Obećavam Grobarima mnogo golova", izjavio je bivši fudbaler lučanske Mladosti i kulskog Hajduka.

Partizan sada u navalnom redu ima Lamina Dijaru, Dragana Čadikovskog i dvojicu novajlija - Miloša Bogunovića (došao iz Rada) i Milana Perića.

Dolazak Perića, međutim, ostavio je jednu nejasnoću. Naime, za sada nije izvesno da će klub iz Humske angažovati i Nigerijca Alfreda koji je bio od početka priprema na Tari. Nigerijac je odlično odigrao prvi pripemni meč protiv Zete (postigao jedan gol u pobedi 3:0), ali nije ponovio tako dobru igru protiv selekcije regiona Bajina Bašta.

Njegov dolazak u Humsku će umnogome zavisiti i od raspleta priče oko Veljka Paunovića. Taman kad se učinilo da je iskusni napadač na pragu povratka u matični klub, iskrsla je primamljiva ponuda Sportinga iz Hihona.

Partizan je ovog leta doveo: Fejsu, Perića, Bogunovića, Tunižanina Kamela Zaima, Kamerunca Aleksisa Ngambija, Radosava Petrovića i Ivana Stevanovića.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC