• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I Nole "juri" velike face po Olimpijskom selu

Srpski as priznaje da mnogi žele da se fotografišu sa njim, ali da ima i onih sa kojima želi da proćaska i sačuva "fotke" za uspomenu.

  I Nole "juri" velike face po Olimpijskom selu  Izvor: MONDO

Mnogi sportisti koji učestvuju na Olimpijskim igrama u Londonu iskoristili su boravak u Olimpijskom selu da sretnu "velike face" i fotografišu se sa njima. Među onima koje jure svakako je i Novak Đoković, najbolji sportista sveta u 2011. godini.

Nole priznaje da ima mnogo onih koji ga zaustavljaju kako bi napravili fotografiju sa njim za uspomenu, ali i priznaje da postoje i neki sa kojima on želi da se "fotka".

"Normalno i ja želim da se slikam sa sportistima, ali sam i sam na meti mnogih. To je neverovatno iskustvo koje donose Olimpijske igre, kada si okružen najboljim sportistima sveta i možeš sa njima da proćaskaš i i da se fotografišeš", rekao je za "Sportski žurnal" Đoković.

On je dodao da se fotografisao sa kapitenom hokejaša Vašington Kapitolsa, Rusom Aleksandrom Ovečkinom, koji u London nije došao da bi se takmičio, već da podrži i navija za svoju devojku, teniserku Mariju Kirilenko.

"Slikao sam se sa Ovečkinom i malo smo razgovarali. Dogovorili smo se da on meni pokloni svoj hokejaški štap, a ja njemu reket. A što se tiče mojih želja, voleo bih da se fotografišem sa Useinom Boltom, jer je on uvek zanimljiv. Još ga nisam video, ali nadam se da hoću. Pre toga, prvo bih želeo da se vidim sa svim srpskim sportistima, jer osim podizanja zastave i ceremonije otvaranja Igara, nismo imali prilike da se družimo zbog obaveza koje svi svakodnevno imamo", istakao je nosilac srpske trobojke u Londonu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC