• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

CRNO-BIJELI: Bili smo loši

Igrači srpskog predstavnika u kvalifikacijama za Ligu šampiona svjesni da su podbacili, kao i da u Beogradu mogu mnogo bolje.

 CRNO-BIJELI: Bili smo loši  Izvor: MONDO

Fudbaleri Partizana bili su smoreni poslije poraza od AEL-a, svesni da su loše ušli u meč i razočarali navijače, ali i uvjereni da imaju šanse da u beogradskom revanšu obezbijede plasman u plej-of Lige šampiona.

Vladimir Stojković bio je bez dileme najbolji pojedinac u redovima Partizana, jer je nekoliko puta zaustavio dobre udarce protivničkih igrača. Upitan da li je u Larnaki Partizan doživio pomračenje, odgovorio je:

"Ne bih to tako nazvao. Ovo je mlada ekipa i malo je podlegla pritisku, trebalo joj je vremena da se navikne. AEL je bez sumnje fizički nadmoćan i u revanšu moramo da spustimo loptu na zemlju i da sa navijačima budemo svi kao jedan".

Stefan Babović izjavio je da Partizan nije bio onakav kakav je trebalo da bude.

"Nisu bolji od nas, morali smo hrabrije i sa više samopouzdanja da uđemo u meč. Upravo zbog nedostatka samopouzdanja smo primili gol. U revanšu moramo da budemo mnogo hrabriji. Nikada nisam igrao protiv fizički jače ekipe, ali fudbalski nisu jači", rekao je Babović.

Istog je mišljenja i Goran Lovre.

"Sa fudbalske strane smo bolji. Pustili smo ih da drže loptu što nije trebalo da se desi. Čim smo ih pritisli, počeli su da daju duge lopte. U revanšu moramo da igramo timski", podvukao je vezni igrač crno-bijelih.

I Miloš Ostojić je ocijenio da je Partizan bio bojažljiv.

"Tek poslije primljenog gola smo počeli da stvaramo šanse. Ne znam razlog. Možda su svakakve priče o AEL-u, da je ne znam kakva ekipa, uticale da budemo takvi", rekao je mladi štoper.

Zanimljivo da trener AEL-a Pambos Hristodulu nije bio zadovoljan rezultatom.

"Nisam zadovoljan jer smo u prvom dijelu mogli da postignemo još koji gol. U drugom su obe ekipe pale, što u revanšu ne smije da nam se desi", rekao je trener kiparskog šampiona.

(izvještač MONDA sa Kipra Rade Jakšić - foto: FK Partizan)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC