• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Aksentijević: Prolaz dalje jedini lek

Crno-bijeli "grešnik" iz Larnake dobio podršku saigrača i trenera. Volkov "pročitao" AEL i vjeruje da Partizan može u narednu rundu.

 Aksentijević: Prolaz dalje jedini lek  Izvor: MONDO

Teško je opisati izraz lica Nikole Aksentijevića poslije poraza Partizana od AEL-a i tokom povratka crno-bijelih iz Larnake za Beograd u noći između srede i četvrtka. Mladi desni bek direktni je krivac za rezultatski neuspeh srpskog prvaka, jer je Patriku Vuu u 13. minutu "poklonio" loptu za zicer, koji je napadač iz Gvineje pretvorio u jedini gol na utakmici.

Očigledno mu je bilo teško kao nikada prije u kratkoj karijeri. Saigrači i članovi stručnog štaba nisu mu zamjerili. Naprotiv. Svi do jednog su ga podržali, počev od trenera Vladimira Vermezovića koji je odmah poslije meča izjavio da ga ne krivi, jer je uspio da se "digne" i u nastavku odigra dobro.

Riječi utjehe su mnogo značile Aksentijeviću, ali ipak će mu biti potrebno vrijeme da sve preboli.

"Teško mi je" , ovim rečima počeo je 19-godišnji defanzivac priču tokom povratka za Beograd.

Tvrdi da greška pred golom Vladimira Stojkovića nije napravljena zbog treme ili straha.

"Nisu mi se oduzele noge... Dao sam kratak pas... Pogriješio sam" , nastavio je Aksentijević pokušavajući da objasni šta se dogodilo u tom 13. minutu, ali je jasno da ni sam pred sobom nema objašnjenje.

Iako mlad i neiskusan nije dozvolio da ta greška utiče na njegovu rolu u nastavku utakmice. Uspio je da prevaziđe neprijatnu situaciju i tugovanje ostavi za poslije meča.

"Ne mogu da opišem koliko mi znači podrška trenera i saigrača koju sam dobio i za vrijeme i poslije utakmice. Niko mi nije zamjerio. Moraću da se iskupim" .

Zna Aksentijević način na koji može da preboli „grijeh“ iz Larnake.

"Samo da prođemo dalje" ...

Neće Partizanu biti lako u revanšu sljedeće srijede da nadoknadi 0:1 iz prvog meča.

"Moram što prije da zaboravim grešku i okrenem se revanšu. Šta da radim?! Greške se dešavaju", slegao je ramenima Nikola Aksentijević i nastavio da mašta o plasmanu Partizana u plej-of za Ligu šampiona kao jedinom lijeku.

VOLKOV: PRECIJENILI SMO AEL

Činjenica je da je kiks Aksentijevića odlučio pobjednika, ali je istina i da je Partizan igrao loše i zasluženo izgubio. Naročito se to odnosi na prvo poluvreme u kome su crno-bijeli izgledali kao dječica naspram gorostasnih internacionalaca iz AEL-a, koji su se poigravali kao na poljančetu.

"Precijenili smo AEL" , utisak je Vladimira Volkova.

Lijevi bek Partizana dijeli mišljenje saigrača.

"Morali smo hrabrije i ofanzivnije da uđemo u meč" .

Svi su očekivali "tvrdu" utakmicu kakva je i bila, bez mnogo prilika. Ipak, crno-bijeli su se nadali da će bar jednu iskoristiti što im je bio primarni cilj na Kipru. Nisu ga ostvarili.

"Oni su iskoristili jednu, mi nismo. Naravno, ništa nije riješeno. Isto bih rekao i da smo mi u Beogradu dobili prvi meč rezultatom 1:0. Ipak smo odigrali samo 90 minuta, predstoji nam još toliko borbe" .

Na osnovu igre prikazane u Larnaki crno-bijeli nemaju čemu da se nadaju. Međutim, svi igrači uvjeravaju da je utisak sa terena drugačiji.

"I ja sam stekao utisak da smo bolji. Istina, oni su fizički izuzetno dobro pripremljeni, ali 90 minuta igraju po istom šablonu. Neću da potcjenjujem njihov uspjeh, čestitam im na pobjedi, ali verujem u naš prolaz dalje" , završio je priču Vladimir Volkov.

(R.J, MONDO, foto Partizan.rs)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC