• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda: Počinju Jovanović, Mijailović...

Na i oko stadiona Crvene zvezde sve je "živo" na dan utakmice sa Omoniom (20 i 30). Vrvi oko blagajne, sprema se koreografija, stiže "gate nine".

 Zvezda: Počinju Jovanović, Mijailović...  Izvor: MONDO

Trener fudbalera Crvene zvezde, Robert Prosinečki na treningu u srijedu uveče, dan prije jedne od najvažnijih utakmica koju crveno - bijeli igraju u posljednjih nekoliko godina, odlučio je da u startnu postavu uvrsti Milana Jovanovića, Marka Vešovića i Srđana Mijailovića.

To znači da će prvi duel trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope, večeras u 20 i 30 protiv Omonije, na vjerovatno punoj "Marakani", sa klupe posmatrati starteri iz dvomeča sa Naftanom, kapiten Nikola Mikić, Jovan Krneta i Luka Milivojević.

Takođe za očekivati je da će za promjenu ritma u drugom poluvremenu biti zadužen Kadu Mendeš.

Dinamika prodaje ulaznica upućuje na to da će duel srpskog i kiparskog osvajača kupa pratiti više od 30.000 gledalaca, od čega 500 do 600 navijača zelenih iz Nikozije, navijačke grupe "gate nine".

Suprotno njima na sjevernoj strani stadiona biće "instalirana" koreografija preko cijele tribine koju su Delije počele da pripremaju još u četvrtak rano ujutro.

Da su tradicionalno prijateljski nastrojeni prema srpskom narodu, a vezuje nas i pravoslavna vjera, Kiprani su pokazali u srijedu uveče na svojoj konferenciji za štampu, kada su samoinicijativno i na opšte iznenađenje svih u Ljutice Bogdana tražili da se priključe humanitarnoj akciji prikupljanja pomoći za srpske svetinje širom planete koju su organizovali Crvena zvezda i Delije.

(MONDO - N. J.)

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Goran

Mislim da bi Kadu trebao da pocne utakmicu.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC