• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rapid odobrio 500 ulaznica Voši

Vojvodina htjela da organizovano povede na revanš 1.500 svojih pristalica, ali će u autobusima biti mjesta samo za 500 "firmaša".

 Rapid odobrio 500 ulaznica Voši Izvor: MONDO

Uprava Vojvodine željela je da u revanšu trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope omogući ekipi maksimalnu podršku sa tribina.

Poslije 2:1 u Novom Sadu, procijenjeno je da Voša ima takoreći istorijsku priliku da ostavi trag na evrosceni i klub je zato poručio "svim zainteresovanim simpatizerima, prijateljima kluba i građanima... da im je FK Vojvodina obezbijedio autobuski prevoz na ovaj spektakl".

Međutim, u subotu uveče se ispostavilo da se uprava "zaletjela" i da interesovanje daleko prevazilazi broj ulaznica koji je odobrio Rapid.

"Rapid nije u mogućnosti da nam obezbijedi više od 500 karata, koje su od ranije plaćene za navijačku grupu Firma. Njihov konačan odgovor i nedavanje bilo kakve garancije da možemo dobiti traženi broj od 1.500 karata, sprečava nas da kao ozbiljan klub uđemo u rizik organizovanja odlaska većeg broja navijača u Beč", glasi izvinjenje objavljeno na zvaničnom sajtu kluba.

Navijači Rapida su za utakmicu na stadionu Karađorđe takođe dobili 500 ulaznica, pa je austrijski klub donio odluku na bazi reciprociteta.

(MONDO, foto: Beta/Dragan Gojić)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC