• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Karadžić: Partizan preči od FSS

Skupština FS Vojvodine u subotu je predložila Tomislava Karadžića za naslednika Zvezdana Terzića, ali popularni Tole je sve iznenadio...

 Karadžić: Partizan preči od FSS Izvor: MONDO

Vršilac dužnosti predsednika Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić izjavio je da bi radije ostao prvi čovek Partizana, nego izbrisao prefiks "v.d." na sednici nove Skupštine FSS, zakazane za 15. jul.

Skupština FS Vojvodine u subotu ga je predložila za naslednika Zvezdana Terzića, ali popularni Tole sve je iznenadio...

"Znam da Vojvođani hoće da budem predsednik FSS, ali ne gledamo isto na te stvari. Slušam rezultate izbora po regionima i vidim da je Srbija sada podeljena. Videću kakve su mi šanse u trci za predsednika, ali dovoljno sam iskusan da ne napravim grešku. Bliži sam odluci da ostanem u Partizanu, nego da se vratim u FSS", rekao je Karadžić, prenosi "Sportski žurnal".

Želja iskusnog funkcionera je da crno-bele sa svojim timom uvede u Ligu šampiona, što je do sada pošlo za rukom samo garnituri Zečević - Bjeković - Ćurković, u sezoni 2003/04.

"Lepo mi je u Partizanu. Dobro se osećam među prijateljima, imamo fine rezultate, jak tim i nadam se da ćemo napraviti korak više, plasmanom u Ligu šampiona".

Karadžić je imao razloga za zadovoljstvo posle izbora u FS Vojvodine, s obzirom na to da je "njegov" kandidat Ratko Borovnica ubedljivo pobedio predsednika Banata Mirka Vučurevića - 53:7.

"Puno mi je srce što na ovakav način odlazim iz FS Vojvodine. Mirko Vučurević je pokazao da pripada lalošima, mada mu iz duše izbija hercegovački fitilj",
rekao je Karadžić, koji je u govoru na sednici skupštine pozvao da se "metlom očisti šljam iz fudbala, isti ljudi koji godinama mute po ligama".

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC