• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN: Hladnih glava na AEL

Igrači Partizana nadaju se pobjedi protiv AEL-a koja bi ih odvela u plej-of, ali ističu da bi srljanje ka protivničkom golu moglo da bude pogubno.

 PARTIZAN: Hladnih glava na AEL Izvor: MONDO

U srijedu ćemo saznati da li će srpski šampion nastaviti put ka Ligi šampiona ili će utjehu pronaći u posljednjem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Partizan će u Humskoj protiv AEL-a "juriti" minus sa Kipra (0:1). Prednost Ostrvljana je dostižna, ali "valjak" nikako ne bi trebalo da srlja, već da opreznom i disciplinovanom igrom stigne do plej-ofa Lige šampiona, smatraju Vladimir Stojković i Stefan Šćepović.

Golman Partizana bio je najbolji igrač svog tima u prvoj utakmici.

"Vidjeli ste utakmicu na Kipru i o kakvom protivniku se radi. Nema potrebe da nešto obećavamo i prsimo se. Moramo da izađemo na teren, i u borbi, koja može da potraje preko 120 minuta, pokažemo šta želimo, šta smo radili i koliko možemo", rekao je prvi čuvar mreže crno-bijelih.

Stojković se nada velikoj podršci navijača koja će u srijedu uveče biti neophodna srpskom šampionu.

"Ne razmišljam da možemo da primimo gol. Najbitnije je da ostane 'nula' na kraju na njihovom kontu, a mi imamo dovoljno vremena da postignemo dva gola. Tako bih najviše volio da se završio. Ako, ne daj Bože, primimo gol, onda moramo da krenemo svim snagama da damo tri".

Stefan Šćepović je u Larnaki prije sedam dana imao dvije prilike. Najbolju za Partizan propustio je odmah pošto je njegova ekipa primila gol. Umjesto da pošalje loptu u mrežu, pogodio je protivničkog golmana u noge, iako je on već bio savladan.

U srijedu neće imati mnogo prostora za grešku.

"Nadam se da će u Beogradu da bude 'treća sreća'. Njihov golman imao je sreće na Kipru i vjerujem da ju je potrošio", rekao je Šćepović.

"Biće teško u Beogradu, prije svega zbog minusa iz prvog duela. Moramo da uđemo u meč maksimalno koncentrisano, ozbiljno i hladnih glava. Nije bitno da postignemo gol u prvih pola sata, utakmica traje 90 minuta i važno je da ga damo u tom periodu", ocijenio je stariji od braće Šćepović.

Na pitanje da li očekuje da zatrese mrežu nogom ili glavom, kratko je odgovorio: "Samo da pređe liniju".

(MONDO - foto: FK Partizan)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC