• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Branković Partizanov, čeka se Paunović

Levi bek kruševačkog Napretka potpisao četvorogodišnji ugovor. Žuka vredi više od 1,5 miliona evra. Alfred ne može u prvi tim.

 Branković Partizanov, čeka se Paunović Izvor: MONDO

Partizan je doveo i osmog novajliju. Vladimir Branković je došao iz kruševačkog Napretka i potpisao četvorogodišnji ugovor sa crno-belima.

Tako je, kako se i očekivalo, pojačana konkurencija na poziciji levog beka. Posle povrede Aleksandra Lazevskog, preostao je samo Ivan Obradović s obzirom na to da će Rajko Brežančić ići na pozajmicu.

Branković je rođen 22. septembra 1985, karijeru je počeo u novobeogradskom Radničkom, a nastavio u Bežaniji, Obiliću, OFK Beogradu i Zrinjskom iz Mostara, pre nego što se našao pod Bagdalom.

"Za mesec dana su mi se ostvarila dva sna - dobio sam ćerku i potpisao za klub za koji navijam od malena. Sve se dogodilo brzo, presrećan sam. Znam da ću konkurenciju imati u sjajnom Obradoviću, ali ću se boriti da za mesto među startnih 11", izjavio je Branković.

U Humskoj 1 se nadaju i devetom novajliji - Veljku Paunoviću. Sa nestrpljenjem iščekuju vesti iz Španije, jer iskusni napadač ima primamljivu ponudu Sportinga iz Hihona.

"Sve će se znati u narednih nekoliko dana, ali ne mogu u procentima da izrazim šanse da dovedemo Veljka", naglasio je Ivan Tomić, direktor Partizana.

Nigerijac na probi Alfred Emeujerae ipak neće ostati uz prvi tim.

"Postoji mogućnost da potpišemo ugovor sa njim, pa da ga damo na pozajmicu. Poseduje kvalitet, jasno je i da na Tari nije mogao da pruži maksimum jer je od maja van trenažnog procesa, ali za sada nema prostora za njega u prvom timu".

Tomić smatra da dolazak Kamela Zajema sa hroničnom upalom aduktora nije veliki problem iako Tunišanin još nije odradio nijedan trening sa loptom.

"Planovi nam time jesu poremećeni, ali ne u velikoj meri. Zajem će se uskoro priključiti radu ekipe".

Prema rečima prvog operativca crno-belih, Žuka će ostati uprkos ponudi Kelna vrednoj 1,5 miliona evra.

"Žuka vredi više. Želimo da ga zadržimo, neophodan nam je. Mogao bi da ode eventualno u septembru ili narednog leta".

Crno-beli u četvrtak putuju u Švajcarsku na završni deo priprema. Trener Slaviša Jokanović još nije odredio spisak putnika.

"Putovaće svi štoperi koji su bili na Tari, a sigurno neće ići Živanović i Brežančić, koje ćemo poslati na pozajmice", otkrio je Ivan Tomić.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC