• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BORAC: Vanredno stanje, Žižović prvi odlazi?

Sa dva poraza u prva tri kola ozbiljno je poljuljana atmosfera u banjalučkom Borcu. Lešinari krive Ljubojevića, Žižović prvi na spisku odlazaka.

 BORAC: Vanredno stanje, Žižović prvi odlazi? Izvor: MONDO

Nezaslužen poraz od Željezničara (1:0) na Grbavici, ali potpuno zaslužen od Slavije (1:2) na Gradskom stadionu u Borcu mogao bi da izazove ozbiljne "tektonske poremećaje".

Ogorčeni navijači su krivca pronašli u sportskom direktoru Darku Ljubojeviću od kojeg traže ostavku. Skandiranje "Darko odlazi" na susretu protiv ekipe iz Istočnog Sarajeva, nedvosmisleno je pokazalo stav "Lešinara".

"Prozivke su naručene i ne želim ništa da komentarišem u vezi s tim", kratko je rekao Ljubojević banjalučkom "EuroBlicu".

Prema njegovim riječima krivac za poraze je loša finansijska situacija jer Borac nije u stanju da angažuje više kvalitetnih fudbalera.

"Osim toga, protiv Slavije nismo mogli da računamo na Borisa Raspudića (zbog crvenog kartona) i Alena Bašića i kad se oni vrate u ekipu imaćemo potreban kvalitet za susret sa Zrinjskim".


Direktor Borca Radmilo Šipovac naredio je treneru Slobodanu Starčeviću da napravi analizu tima, ali i svakog igrača u dosadašnja tri kola.

"Greške pojedinaca sun as skupo koštale. Ipak ne trebamo zaboraviti neopravdano isključenje Raspudića na Grbavici zbog kojeg nije igrao protiv Slavije. CIlj ostaje plasman u Evropu, a na fudbalerima je da nadoknade bodove koje su ispustili protiv ‘sokolova’".



Skora analiza bi mogla da dovede i raskida saradnje sa pojedinim igračima, a prema tvrdnjama lista prvi bi takvu sudbinu mogao da doživi Mladen Žižović, koji je prošle zime stigao na Gradski stadion.

Rukovodstvo Borca nije zadovoljno njegovim učinkom, a ni sam fudbaler svojim tretmanom i minutažom.

(MONDO, foto: FK Borac)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC