• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vidić: Loš start, ali idemo dalje

Kapiten Mančester junajteda pozvao saigrače i navijače da ostanu mirni i ne razmišljaju previše o porazu od Evertona (1:0) na startu Premijer lige.

 Vidić: Loš start, ali idemo dalje   Izvor: MONDO

Mančester junajted je u prvom kolu Premijer lige poslije osam godina izgubio na Gudison parku sa 1:0, a Nemanji Vidiću to je bio prvi meč poslije devet mjeseci pauze zbog povrede.

Međutim, stameni Srbin nije uspio da zatvori sve "rupe" u odbrani, pošto su zbog brojnih izostanaka u zadnjoj liniji bila dvojica veznih igrača - Majkl Kerik i Antonio Valensija.

"Znali smo da nas čeka teška utakmica i uradili smo sve da ostvarimo što bolji rezultat. Cilj je bio da igramo dugim loptama i koristimo šanse iz kontranapada. Nismo uspjeli da postignemo gol i nikad nismo srećni kad je tako", rekao je Vidić za klupsku televiziju.

On je dodao da je Everton na svom terenu uvijek opasan.

"Everton uvijek igra dobro i stvara šanse pred domaćom publikom. Nažalost, iskoristili su jednu i to je presudilo. Veći problem je što mi nismo iskoristili naše prilike", poručio je srpski fudbaler.

Vidić tvrdi da tim što prije treba da arhivira poraz i da se okrene sljedećem meču protiv Fulama.

"Protiv Evertona nije bilo dobro, ali moramo da gledamo naprijed. I ranije smo gubili prvu utakmicu u prvenstvu i poslije toga sve se završavalo dobro. Uvjeren sam da možemo da dobijemo sljedeću utakmicu kod kuće i da pobjeđujemo u seriji", zaključio je Vidić.

Menadžer Junajteda Aleks Ferguson izjavio je da njegovi igrači nisu dovoljno koristili kvalitete Robina van Persija.

"Mnogo su trčali, dobacivali se loptom oko njega, ali nije bilo prodora ka petercu i upošljavanja Van Persija. Kada imate takvog igrača u timu, morate da iskoristite njegovu snalažljivost protiv protivničkih centralnih bekova", rekao je Ferguson, koji je Holanđaninu ukazao šansu tek u posljednjih 25 minuta.

On je istakao da je porazu na Gudison parku kumovao i sudija Andre Mariner, koi je sve vrijeme favorizovao domaćina.

"Nije nam svirao čist penal nad Velbekom u finišu prvog poluvremena. To je ključni detalj utakmice. Teško je igrati u "domaćinskim uslovima", kada publika utiče na sudije. Junajted je bio bolja ekipa, a oni su samo gurali loptu prema visokom Felainiju", poručio je Ferguson.

(Tanjug, foto: Beta/AP)

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Velibor Mihajlović

Loša igra mačestera da je igrao čičarito pobjedili bi...

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC