• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Dobro veče, ja sam Saša Janković

Aleksandar Janković odradio je prvi trening sa ekipom Crvene zvezde. Igrači vide u meču sa Bordoom šansu za podizanje forme.

 ZVEZDA: Dobro veče, ja sam Saša Janković Izvor: MONDO

U Ljutice Bogdana polako se sliježe prašina.

Otišao je Robert Prosinečki, vratio se Aleksandar Janković, a sa njim i misli o Bordou.

Mladi trener prvi put je u utorak popodne izveo ekipu na pomoćni teren Zvezdinog stadiona i upoznao ih sa svojim načinom rada. Prvotimci su, za razliku od dosadašnjeg načina rada, igrali na širem terenu, dok je Janković stajao sa strane insistirajući na brzoj kretnji što manjem broju kontakata sa loptom i koncentraciji.

Izuzev povrede Nikole Maksimovića, stotinak posmatrača moglo je da vidi igrače orne za rad i dokazivanje pred novim šefom struke, predsjednikom Vladanom Lukićem, generalnim sekretarom Đorđem Stefanovićem i drugim članovima najužeg rukovodstva kluba.

Poslije jednoipočasnovnog rada sa loptom, igrači su krenuli ka svlačionici, nošeni mislima o veoma značajnom okršaju sa "žirordincima" (četvrtak, 20,45).

Kapiten Nikola Mikić rekao je da u svlačionici vlada pozitivan pristup.

"Želimo da u četvrtak napravimo što bolji rezultat za revanš. Vjerujemo u sebe. Smatram da ćemo biti u stanju da pružimo maksimum", poručio je Mikić.

Upitan zbog čega je propustio duel sa Radom, odgovorio je da je to bila odluka bivšeg trenera.

"Odmarao sam. Bila je procjena da budem spreman za četvrtak. Nisam bio povrijeđen. Nadam se da nećemo imati problema sa povredama. Maksimovićev izlazak sa treninga nije strašan, samo nije htio da rizikuje".

Dolazak Bordoa u veoma delikatnom momentu za vicešampiona Srbije dodatno je podigao uvijek prisutnu tenziju oko Crvene zvezde. To je potvrdio i Darko Lazović.

"Uvijek postoji pritisak, takav je klub. Sad možda jeste veći, jer smo kiksnuli protiv Rada, jer ne igramo baš najbolje. Promijenili smo trenera, ali moramo da maksimalno skoncentrisano uđemo u meč zato što nam je neophodan što bolji rezultat", podvukao je Lazović.

Zvezdin ofanzivni vezista ne misli da je uzrok loše igre nespremnost ekipe.

"Problem je samo forma, da što prije izađemo iz krize i da što prije zaigramo bolje. Navijači će biti tu da nas bodre, kao i na svakoj utakmici", završio je Lazović.

Ekipa Bordoa stiže u Beograd u srijedu ujutru, a prvog dana boravka u Srbiji istrčaće u u terminu utakmice i na glavni teren Zvezdinog stadiona.

NIKO NI NE PRIČA O ĐALOU

Bivši omladinac Čelsija, Portugalac Đalo, koji se prije nedjelju dana pojavio na probi više nije tema razgovora u Crvenoj zvezdi.

Bivši trener Robert Prosinečki ukazao je na to da Đalo nije stigao spreman i da ne može biti ozbiljno pojačanje pošto dva mjeseca nije radio sa ekipom.

To je i definitivno potvrđeno poslije utakmice sa Radom kada se omaleni vezista više nije ni pojavljivao na Topčiderskom brdu.

BABALj I ZVANIČNO REGISTROVAN



Crvena zvezda ispunila je sve obaveze prema FS Australije i stigao je sertifikat da Eli Babalj može da nastupa u zvaničnim utakmicama.

Kao što je MONDO prvi objavio, visoki centarfor dobio je papire koji mu omogućavaju da igra i u međunarodnim mečevima, pa će Aleksandar Janković moći da računa na njega već protiv Bordoa i Novog Pazara.

Podsjetimo da je kondicioni trener Zvezde Radivoje Radaković prošle nedjelje izjavio da je Babalj u značajno boljem fizičkom stanju nego kad je došao, ali da još nije spreman za visok tempo evropskih utakmica.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC