• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FUTSAL: BiH protiv "orlova" na Palama!

Futsal reprezentacija Bosne i Hercegovine naredne srijede biće domaćin selekciji Srbije u prijateljskoj utakmici na Palama!

 FUTSAL: BiH protiv "orlova" na Palama! Izvor: MONDO

Gradić Pale, koji se nalazi u Republici Srpskoj, po prvi put će biti domaćin susreta u kojem će igrati neka reprezentacija sa državnim grbom BiH. I to protiv Srbije!

Okupljanje bh. reprezentacije zakazano je za dva dana ranije u Vogošći, a selektor "zmajeva" Boro Matan pozvao je 13 reprezentativaca u malom fudbalu, prenio je sajt FS BiH.

To su: Bahrudin Omerbegović, Haris Skuhan, Alen Lalić, Maid Ramić, Nijaz Mulahmetović, Dražen Novoselac, Marin Šunjić, Tomo Bevanda, Ivan Matan, Muhamed Ramić, Savo Andrić, Miljan Vico, Emir Hopovac.

Utakmica će biti odigrana u Sportskoj dvorani na Palama s početkom u 20.00 časova.

"Orlovi" su jedini s prostora bivše Jugoslavije izborili nastup na Svjetskom prvenstvu, koje se od 1. do 18. novembra održava u Tajlandu. 



Srpski tim će rivale u grupnoj fazi takmičenja saznati u petak 24. avgusta kada je zakazan žrijeb u Bangkoku, a prema riječima kapitena Bojana Pavićevića, dobro bi bilo izbjeći Brazil, Španiju i Portugal.

"Sa velikim nestrpljenjem očekujemo izvlačenje grupa i radujemo se odlasku na najznačajnije takmičenje u ovom sportu. Biće ovo istorijsko, prvo učešće Srbije i već samim plasmanom napravili smo ogroman uspjeh. Vjerujemo da bez obzira na imena rivala, možemo da prođemo grupu, a ukoliko nas kasnije žrijeb posluži i izbjegnemo Brazil, Španiju i Portugal, sve je moguće. Mi smo poznati kao nepredvidiva ekipa i svakoga možemo da pobijedimo. Sve selekcije iz Evrope su jake, a od ostalih timova, pored Brazila, odlične ekipe imaju Iran, Argentina, Libija, Japan, Paragvaj... Svi napreduju krupnim koracima, takmičenje će biti izuzetno zanimljivo i spektakularno, sigurno ćemo ga pamtiti čitavog života", rekao je kapiten "orlova" Bojan Pavićević za sajt FSS.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC