• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Operisan Dragan Džajić

"Postoperativni oporavak je uredan i preduzimaju se sve potrebne mere daljeg lečenja", navodedeno je u saopštenju VMA.

 Operisan Dragan Džajić Izvor: MONDO

Vojnomedicinska akademija saopštila je da je urološko-hirurški tim VMA, predvođen pukovnikom dr Novakom Milovićem, u ponedeljak operisao Dragana Džajića.

"Postoperativni oporavak je uredan i preduzimaju se sve potrebne mere daljeg lečenja", navodedeno je u saopštenju.

Džajić je primljen na VMA 23. aprila zbog kardioloških, neuroloških i uroloških tegoba, a ispitivanjem je utvrđeno prisustvo oboljenja prostate i indikovan je hirurški tretman.

Posle kompletnog kardiološkog ispitivanja zaključeno je da pacijent boluje od ozbiljne koronarne arterijske bolesti i razmatrane su mogućnosti primene interventne terapije, navodi se u saopštenju.

Lekarski konzilijum VMA i Kliničkog centra Srbije zaključio je da je do daljnjeg neophodno sprovoditi intenzivnu medikamentoznu terapiju uz stalni medicinski nadzor zbog rizika od ozbiljnih kardioloških događaja. Sprovedena neurološka dijagnostika, uključujući i elektromioneurografiju potvrdila je da su neurološke smetnje uzrokovane lumbosakralnom diskopatijom i da u ovom momentu nije indikovana hirurška intervencija, dodaje VMA.

Vrhovni sud Srbije ukinuo je 4. jula pritvor trojici bivših funkcionera fudbalskog kluba Crvena zvezda, Džajiću, Vladimiru Cvetkoviću i Milošu Marinkoviću, jer više ne postoji nijedan razlog za njihovo zadržavanje, saopšteno je iz tog suda.

Džajić, Cvetković i Marinković uhapšeni su 5. februara, i u pritvoru, koji im je tri puta produžavan zbog mogućeg uticaja na svedoke, proveli su gotovo pet meseci.

Džajić je od 23. aprila bio na lečenju na VMA, dok su Cvetković i Marinković sve vreme bili u pritvoru Centralnog zatvora u Beogradu.

Istraga protiv njih, koju vodi Okružni sud u Beogradu zbog nepravilnosti u vezi sa tranfserima fudbalera tog kluba, privedena je kraju i ostalo je da se sasluša još pet svedoka.

(Tanjug/www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC