• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ljajić i Miljković postali profesionalci

Biseri Partizanove fudbalske škole, 17-godišnji Adem Ljajić i godinu dana stariji Aleksdandar Miljković, potpisali su profesionalne ugovore.

 Ljajić i Miljković postali profesionalci Izvor: MONDO

"Veoma sam srećan, ispunio mi ispunio dečački san. Sve se dogodilo iznenada, nisam očekivao da ću ovako brzo da postanem prvotimac. Verujem da mogu mnogo da naučim od starijih kolega koji igraju na istoj poziciji, Djordja Lazića i Kamela Zajema", izjavio je Adem Ljajić, umesto koga je, s obzirom na to da je još maloletan, paraf na trogodišnju vernost crno-belima stavio otac Sahmir.

"Potpisao sam profesionalni ugovor sa klubom koji volim. Lepo mi je u Partizanu i želim da napredujem u ovoj ekipi", poručio je Miljković, koji se ugovorm obavezao da će još pet godina ostati u Humskoj.

Miljković i Ljajić su već odradili pripreme na Tari sa prvim timom, a sredu sa ekipom putuju u Švajcarsku. Osim njih dvojice, trener Partizana Slaviša Jokanović na drugu fazu priprema povešće još 25 igrača.

Na spisku se nalaze Darko Božović, Mladen Božović, Aleksandar Radosavljević, Aleksis Ngambi, Nenad Djordjević, Srdja Knežević, Ivan Stevanović, Ivan Obradović, Almani Moreira, Antonelo Žuka i Lamin Dijara, Zoran Tošić i Djordje Lazić.

Jokanović vodi i Ljubomira Fejsu, Radosava Petrovića, Nenada Marinkovića, Dragana Čadikovskog, Slavena Stjepanovića, Marka Ćetkovića, Marka Jovanovića, Vladimira Brankovića, Milana Perića, Miloša Bogunovića, Milovana Sikimića i Darka Maletića.

U Švajcarsku ne idu povredjeni levi bek Aleksandar Lazevski, kao ni pojačanje iz Tunisa Kamel Zajem, koji će ostati u Beogradu da reši problem sa preponama, odnosno Nenad Brnović, vezista koji se od preloma potkoleničnih kostiju oporavlja više od dve godine.

Brnović je produžio ugovor sa crno-belima na još godinu dana, a leto će provesti pripremajući se po posebnom programu u Beogradu.

Partizan će u Švajcarskoj ostati do 20. jula i tamo će odigrati četiri prijateljske utakmice. Crno-beli će se sastati sa izraelskim šampionom Beitarom iz Jerusalima, brazilskim Botafogom, švajcarskim Grashopersom i rumunskim Rapidom.

Partizan će 23. jula, po povratku u Beograd, odigrati na svom terenu prijateljsku utakmicu sa Olimpikom iz Liona.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC