• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OFK Beograd smijenio Kuzmanoskog

Upravni odbor OFK Beograda, zbog lošeg starta šampionata, odlučio da razriješi dužnosti prvog trenera Stevicu Kuzmanoskog.

 OFK Beograd smijenio Kuzmanoskog  Izvor: MONDO

Poslije pet odigranih kola Jelen Superlige "romantičari" su osvojili samo jedan bod. Takav učinak upalio je alarm Omladinskom stadionu. Kasno u nedelju uveče sastao se Upravni odbor kluba i donio odluku o smeni trenera Stevice Kuzmanoskog.

"Povukli smo iznuđen potez", objasnio je, u izjavi Sportskom žurnalu, Zoran Lončar, sportski direktor OFK Beograda, kako je UO donio odluku o smjeni trenera:

"Situacija je paradoksalna. Položaj na tabeli nije slika rada na treninzima i atmosfere u ekipi. Najbolje objašnjenje za odluku je – nedostatak sreće. Na žalost to je uzrokovalo i nedostatak bodova.

OFK Beograd je u prvom kolu šampionata poražen od Donjeg Srema (1:0), na isti način je izgubio i od Jagodine, a igrao je neriješeno sa Hajdukom. Potom je u dva meča ekipa sa Karaburme primila sedam golova, tri od Partizana (3:1), a četiri od Slobode (4:3).

Nakon ovih rezultata, prema pisanju Žurnala, Kuzmanoski je sam ponudio da se raspravlja o njegovoj odgovornosti. Kuzmanoski je kormilo OFK Beograda preuzeo tokom ljetnje pauze, a posle samo pet kola moraće da potraži novi angažman.

U klubu još nisu odredili ko će voditi ekipu u nastavku šampionata, na zvaničnom sajtu stoji informacija da će tu ulogu, do daljnjeg obavaljati Branislav Vukašinović.

Žurnal međutim ima saznanja da će Kuzamnoskog u ulozi šefa stručnog štaba zamijeniti Zoran Milinković, koji je u prva četiri kola vodio Spartak.

Ovo je peta promjena trenera superligaša od starta ove sezone, prvi je nogu povukao Robert Prosinečki ostavkom u Crvenoj zvezdi, subotički Spartak je imao dve promjene na čelu tima, Zorana Milinkovića i Zorana Marića, Vojvodina se zahvalila na saradanji Zlatomiru Zagorčiću.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC