• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bošnjak: Ponovo saslušati navijače "Slavije"

MUP Hercegovačko-neretvanskog kantona uputiće zahtjev policiji u I.Sarajevu da ponovo budu saslušani navijači Fudbalskog kluba "Slavija".

 Bošnjak: Ponovo saslušati navijače "Slavije" Izvor: MONDO

Načelnik kriminalističke policije ovog MUP-a Srećko Bošnjak navodi da navijači iz Istočnog Sarajeva nisu dali nikakav doprinos istrazi. "Nas zanima da utvrdimo istinu, jer je riječ o ozbiljnom incidentu. Navodno su bila tri automobila napadača, a navijači su u odbrani jednom razbili šofešajbnu", rekao je Bošnjak.

Sinoć oko 20.00 časova na magistralnom putu u blizini Salakovca sjeverno od Mostara napadnuti su navijači FK "Slavija" iz Istočnog Sarajeva, čiji je klub juče igrao utakmicu u Gabeli protiv "Goška".

Napadači su presreli kombi sa navijačima "Slavije", razbili zadnje vjetrobransko staklo i u vozilo ubacili dvije baklje, te pobjegli u pravcu Jablanice. Kombi je potpuno izgorio.

Predsjednik FK "Slavija" Gojko Drašković potvrdio je Srni da je vozač kombija, u kome su se nalazila 22 navijača ovog kluba, zadobio teže tjelesne povrede i da mu je pomoć ukazana u bolnici u Mostaru.

Rukovodstvo FK "Slavija“ najoštrije je osudilo ovaj napad i zatražilo od policije da hitno otkrije počinioce, ističući da navijači "Slavije“ nijednim gestom tokom utakmice sa "Goškom" nisu uvrijedili bilo koga i da su izuzetno fer i korektno bodrili svoj klub, zbog čega su aplauzom ispraćeni sa stadiona u Gabeli.

(Srna)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC