• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Silvа: "Građani", računajte na mene!

Ofanzivni vezista potpisao novi, petogodišnji ugovor sa Mančester sitijem. "Osjećam se kao kod kuće", rekao pošto je stavio potpis na papir.

  Silvа: "Građani", računajte na mene!  Izvor: MONDO

Roberto Manćini i rukovodstvo Mančester sitija razmišljaju o budućnosti.

To je dokazano i u ponedjeljak, kada su potpisali novi ugovor i sa trećim prvotimcem u skorije vrijeme. Poslije golmana Džoa Harta i defanzivca Vensana Kompanija na vjernost plavom dresu obavezao se i David Silva.

"Veoma sam zadovoljan zato što sam ovdje već dve godine. Srećan sam klubom, gradom, navijačima i svima oko Sitija. Oduševljen sam što sam produžio ugovor i zaista se u Mančesteru osjećam kao kod kuće", rekao je u klupskim prostorijama.

Reprezentativac Španije stavio je potpis na papir uoči odlaska sa ekipom u domovinu, na megdan Real Madridu, u okviru prvog kola Lige šampiona.

U svlačionici nazvan "Merlin", zbog svojih "čarobnjačkih" sposobnosti na terenu, Silva je od dolaska iz Valensije odigrao više od 70 utakmica za Siti. Brzo je ušao i u srca navijača, pa je tri puta osvajao nagradu "najbolji igrač mjeseca".

Prošle sezone izborio je mjesto u "idealnom timu Premijer lige".

"Osvojili smo titulu i još dva trofeja. Tim raste i sada ciljamo Ligu šampiona, tako da je i to jedan od razloga zbog kojih sam odlučio da ostanem ovdje i pokušam da je osvojim. Kao što sam rekao, osjećam se veoma prijatno u Mančesteru, a navijači su me podržali od kad sam stigao".

U ugovoru je navedeno da će boraviti u Sitiju do leta 2017. godiine. Sudeći prema njegovim riječima, očigledno je da ne bi imao ništa protiv toga.

"Građani" poslije četiri kola Premijer lige zauzimaju četvrto mjesto na tabeli, sa dve pobjede i dva remija. Silva je nastupio u svakoj utakmici.

Mančester siti igraće u Grupi D Lige šampiona, uz Ajaks, Borusiju Dortmund i Real Madrid.

(MONDO, foto: Beta/AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC