• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sušić: Siniši lakše nego Štimcu

Selektor Bosne i Hercegovine Safet Sušić smatra da je srpska javnost bolje prihvatila Sinišu Mihajlovića nego hrvatska Igora Štimca.

 Sušić: Siniši lakše nego Štimcu Izvor: MONDO

Popularni Pape je priznao hrvatskim medijima da pažljivo prati kvalifikacije za Mundijal 2014. godine u Brazilu, a posebno "komšijsku grupu" u kojoj su svrstani Srbija i Hrvatska.

"Hrvatska, Srbija i Belgija, to će biti borba do posljednje utakmice, čak ni Makedoniju ne treba potcijeniti. Poneki bod mogu uzeti i Škoti, i oni su opasni, iako će se za prva dva voditi borba između Hrvatske, Srbije i Belgije", rekao je selektor "zmajeva" za nedjeljnik "Maks", a prenosi "Večernji list".

O novom selektoru Hrvatske Igoru Štimcu, Sušić ima visoko mišljenje...

"Štimac je bio odličan igrač, ne vidim razlog da i ovaj posao ne radi dobro. Znam da je jako komunikativan momak, inteligentan... Kod nas je, kao i u Hrvatskoj, javnost podijeljena čim se pojavi neko novo ime. Odmah na startu ima previše kritike. Kad se izabere neko, onda bi trebalo stati iza njega, a ne ga odmah previše kritikovati, ali to je naše... ".


Sušić je dodao da u Srbiji nije tako jer je srpski kormilar Siniša Mihajlović bolje prošao od Štimca kada je javnost u pitanju.

"Bolje su ga prihvatili nego Hrvati Štimca, ali rezultati su najvažniji. Evo, čim je osvojio bod u Belgiji, odmah je druga priča. Odmah govore da Štimac zaslužuje povjerenje. Vjerojatno isti novinari koji su ga prije te utakmice kritikovali, sad mu daju podršku, a ne pobijedi li Makedoniju, opet će ga previše kritikovati".



"SLAVEN BELUPO BI BIO ŠAMPION BIH"

Sušić je takođe napravio vrlo zanimljivo poređenje kvaliteta fudbala u Hrvatskoj odnosno Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

"Nije toliko Hrvatska liga ispred koliko se misli, ali ispred jeste. Hajduk bi se kod nas prošetao, Dinamo da i ne govorim. Slaven Belupo bi bio šampion u BiH", zaključio je popularni Pape.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC