• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Opet o Zabiji...

Trener Partizana Vladimir Vermezović i dalje je strpljiv prema Libijcu, ali napadač kao da ne želi da dobije pravu šansu. "Trebaće mu još vremena".

 Opet o Zabiji... Izvor: MONDO

Svako malo na konferencijama za novinare trenera fudbalera Partizana Vladimira Vermezovića priča se i o nestašnom napadaču iz Libije Mohamedu Zabiji.

Zabija je došao u Partizan ovog ljeta, dobijao je prilike da igra, ali njegovo ponašanje na treninzima i van njih često je u fokusu više od njegovih partija na terenu.

"Zabija nije u konkurenciji za sastav za kup meč protiv novosadskog Proletera", rekao je Vermezović.

Na pitanje kad će biti, Vermezović je odgovorio: "To niko ne zna! Ja kad bih znao šta se sa njim dešava, ja bih mu pomogao".

"To je dosta čudan mentalitet. Najgore je kad čovjek neće ili ne zna sam sebi da pomogne, pa onda ulazi u probleme u kakve on ulazi".

Da li se razmišlja o eventualnom raskidu ugovora sa njim?

"Nisam čovjek koji seče preko koljena i preko noći, treba dosta toga da se desi. Ja sam čovjek koji hoće da pomogne, želim da razgovaram sa igračima, ako može da se nađe neka zlatna sredina...Nije nikakav problem ako igrači hoće da poštuju ono što je postavljeno pred njih, ali sa igračima koji to ne žele ili neće da prihvate onda je to drugačija situacija, ali sješćemo, razgovaraćemo, ovo je kompleksan posao", odgovorio je Vermezović.

Trener Partizana ima razumijevanje za Libijca i njegove dosadašnje navike.

"Partizan je imao igrače u prošlosti sa tog prostora...S obzirom na život koji je ranije vodio, da je bio blizak porodici, na način treninga u Libiji, mislim da je ovo za njega previše i da će mu trebati mnogo vremena da se prilagodi na evropski način života. Moraće da zaboravi ono što je bilo ranije. Došao je u neki novi svijet, sasvim drugačiji način života i teško mu je da sve to savlada za ova tri mjeseca. Možda mu treba još pomoći, još strpljenja. Igrači su u početku bili ljuti, nisu prihvatali onako kako se ponaša, ali vidim da i oni polako počinju da shvataju da on to ne radi protiv nekoga, jednostavno to je on i misli da svi moraju da budu u njegovoj službi. Trudićemo se da mu pomognemo, ako ne, šta da radimo, ovo je ozbiljan posao", rekao je Vermezović o Zabiji, koji ima običaj da propušta treninge, zajedničke večere...

(MONDO - foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC