• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ukrajinski mediji: Nema goreg od Dinama ZG

"Hvala Bogu i Platiniju što ekipe kakav je Dinamo iz Zagreba učestvuje u Ligi šampiona. Pa, oni su najgori", konstatuje jedan ukrajinski medij.

 Ukrajinski mediji: Nema goreg od Dinama ZG  Izvor: MONDO

Niti su osvojili prvi milion evra (koliko iznosi premija UEFA za pobjedu u Ligi šampiona), niti su osvojili bod, niti su dali gol.

Ušao je zagrebački Dinamo u novu sezone Lige šampiona riješen da popravi utisak iz prošle kada je obarao neslavne rekorde. Ali, početak takmičenja ostavio je hrvatskog prvaka ne samo na nula bodova, već i na nuli kada je reč o golovima. U dva meča dva identična poraza - najprije od Porta u Zagrebu 0:2, potom i u srijedu uveče u Kijevu od imenjaka 0:2. S tim što je u Ukrajini zagrebački Dinamo još dobro i prošao.

Iskusni Josip Šimunić kaže da je problem u glavama njegovih siagrača.

"Mi ne vjerujemo dovoljno da možemo nešto da uradimo u Ligi šampiona! Mi samo o tome pričamo, ali dosta igrača u to ne vjeruje! To je problem psihe. A ja sam i dalje 100 odsto siguran da ćemo nekome da uzmemo bodove u ovom takmičenju", kaže Šimunić.

Zanimljiv je pogled ukrajinskih medija na utakmicu dva Dinama. Nisu joj posvetili mnogo prostora, ali ono što su napisali je više nego "jako". Čak su se zahvalili Mišelu Platiniji što timovi kakvi su Dinamo iz Zagreba učestvuju u ovom takmičenju, valjda zato da bi ostali imali lakše utakmice.

"Zagrebački Dinamo je daleko najslabija ekipa u Ligi šampiona i Dinamo Kijev može da bude mnogo srećan što je sa njim u grupi. Ukrajinski tim nije igrao dobro, ali protiv ovakvog protivnika i to je bilo dovoljno za pobjedu. Možemo da zahvalmo i Bogu i Platiniju što ekipe poput zagrebačke uopše igraju u Ligi šampiona. Gosti su igrali tromo, bezidejno i nisu imali nikakve prilike", komentar je ukrajinskog Prosport.ua

(MONDO - foto: AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC