• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pantelić na Marakani navija za "orlove "

Nekadašnji reprezentativac Srbije i igrač grčkog Olimpijakosa bodriće drugove iz nacionalnog tima na meču protiv Belgije.

  Pantelić na Marakani navija za "orlove "  Izvor: MONDO

Doskorošnji reprezentativac Srbije Marko Pantelić pozvao je sve navijače da budu jedinstveni i da u petak protiv Belgije, u nastavku kvalifkacija za SP 2014. ispune tribine, jer je mladom timu selektora Siniše Mihajlovića podrška potrebnija nego ikad ranije.

"Biću na Marakani i navijati. Nadam se da će podrška da bude maksimalna, ne samo zato što igra reprezentacija, nego zato jer ti momci nemaju neko ogromno iskustvo i sigurno je da će im mnogo značiti pomoć sa tribina", rekao je Pantelić i još dodao:

"Volio bih da dođe ogroman broj navijača, da se kao nekad traži karta više i da momci osjete kako je to kad te tribine našeg najvećeg stadiona vode ka pobjedi. Pomoć je potrebnija nego ikad ranije, jer igramo sa super reprezentacijom kao što je Belgija", tvrdi prvotimac Olimpijakosa koji je u Atini prisustvovao manifestaciji "Srbi u grčkom sportu".

Iskusni fudbaler je istakao da svi srpski sportisti koji su u Grčkoj zaslužuju maksimalno poštovanje, a posebno legendarni košarkaški treneri Dušan Ivković i Željko Obradović, od prije dva dana počasni građani Pireja i Atine.

"Ovo je jako lijepa stvar, ogromno poštovanje svim srpskim sportistima u Grčkoj, posebno prema Dudi i Obradoviću. Oni svakako jesu dva najuspješnija čovjeka koji su se bavili sportom u Grčkoj", konstatovao je naš internacionalac.

Kada je u pitanju njegov Olimpijakos Pantelić je istakao da sve ide po planu.

"Polako se zahuktava sezona, već imamo lijepu razliku na tabeli, jedino što nismo bili toliko uspješni u Ligi šampiona. Ipak, imamo još četiri utakmice, voljeli bismo da se domognemo trećeg mjesta, pa i da i u 2013. godini igramo u Evropi. Sigurno je da Olimpijakos ima i snage i kvaliteta za to", poručio je Pantelić.

Nezaobilazna tema kad je u pitanju Pantelić svakako je osvrt na stanje u Crvenoj zvezdi.

"Lijepo je vidjeti da je Zvezda ponovo prva, nadam se da će tu i ostati do kraja sezone i da će osvojiti titulu na radost svih nas, kojima ne prođe dan bez Zvezde u mislima", izjavio je nekadašnji igrač crveno-bijelih.

(Tanjug, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC