• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gvardiola: Mogu da uklopim Etoa i Ronija

Barselonin šef struke najavio je da će Kamerunac i Brazilac imati šansu da se izbore za mesto u prvom timu, ukoliko ovog leta ne napuste Nou Kamp.

 Gvardiola: Mogu da uklopim Etoa i Ronija Izvor: MONDO

Fudbaleri Barselone okupili su se u ponedeljak na početku priprema za novu sezonu, a mladi šef stručnog štaba Đozep Gvardiola najavio je da će uklopiti u tim Samjuela Etoa i Ronaldinja, ukoliko se za njih dvojicu ne pronađu kupci u narednih nekoliko nedelja.

Gvardiola je na svom predstavljanju medijima prošlog meseca izjavio da ne računa na pomenutu dvojicu superstarova i Deka. Međutim, do sada je samo Portugalac uspeo da pronađe novi klub.

"Oni i dalje nisu u mojim planovima, ali ako na kraju leta ostanu članovi Barselone, biće dobrodošli i učinićemo sve što je u našoj moći da oni igraju u skladu sa svojim mogućnostima", rekao je Gvardiola.

Nekadašnji kapiten i igračka legenda Barse smatra da na raspolaganju ima tim koji može da se bori za trofeje, čak i ako Eto ode, a ne bude doveden nijedan centarfor.

"Mnogo očekujem od Tijerija Anrija. Uz pravu podršku Bojana Krkića i Lea Mesija, očekujem da će imati daleko bolju sezonu od prethodne. Nije mu bilo lako i svestan je da je podbacio prošle godine. Sada hoću da izvučem maksimum od Anrija, takođe i od Krkića".

Iako neiskusan trener (vodio je samo Barselonu B), Gvardiola je najavio da igračima neće biti lako sa njim.

"Jeste, imam samo 37 godina i nemam mnogo iskustva. Možda su neki igrači priželjkivali blagog trenera, ali nisu imali sreće jer ja nisam takav. Svi koji su tu, moraće dobro da zavrnu rukave i prionu na rad".

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC