• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdi puna mreža u Sloveniji!

Crveno-beli neočekivano primili čak četiri pogotka od poljskog Slaska. Šef struke Zdenjek Zeman isprobao 20 igrača, ali bez rezultata.

 Zvezdi puna mreža u Sloveniji! Izvor: MONDO

Renovirani sastav Crvene zvezde doživeo je ubedljiv poraz u trening okršaju sa poljskim prvoligašem Slaskom iz Vroclava - 0:4 (0:2) u Beltincima kod Murske Sobote!

Trener Zdenjek Zeman poslao je na teren dva gotovo u potpunosti različita tima, od kojih nijedan nije uspeo da se na pravi način suprotstavi solidnom protivniku.

Strelci za Slask bili su srpski internacionalac Vuk Sotirović u 6. i 13, odnosno Pžemislav Ludzinski u 79. iz jedanaesterca i 81. minutu.

Zanimljivo je da je Sotirović pre odlaska u Poljsku 2005. godine, bio član beogradskih nižih ligaša Železničara i Grafičara, kao i srpskoligaša Kosanice!

Svih 90 minuta za crveno-bele su odigrali samo golman Radivojević i novajlija u srednjem redu Dragomir Vukobratović, ostalu devetoricu Zeman je promenio na poluvremenu. Debitovao je Murtala Dijakite, reprezentativac Malija koji se nalazi na probi.

Igrali su: Radivojević, Marković (Nikolić), Tomović (Jaković), Gaj (Dević), Bronovicki (Jokić), Dijakite (Trajković), Vukobratović, Milijaš (Burzanović), Maksimović (Some), Koroman (Perović), Subašić (Edgar).

Najbolje šanse za Zvezdu propustili su Subašić u 16. minutu, kada je pogodio stativu, pa Vukobratović u 34, pošto nije uspeo da reši situaciju "jedan na jedan" sa golmanom Slaska.


Crveno-beli opravdanja mogu da potraže u izuzetno teškom, kišom natopljenom terenu, kao i u činjenici da je protivnik bio daleko uigraniji i spremniji. Ekipa Slaska bliža je takmičarskoj formi, pošto poljski šampionat počinje već 26. jula, ali treba istaći da je hrvatski prvoligaš Zadar pet dana ranije odigrao sa njima 1:1...

Šansu da se iskupe za ovaj debakl, Zemanovi puleni imaće u četvrtak, kada se od 18 časova sastaju sa češkom Sigmom.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC