• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Panionios "igrao" i van terena

Fudbaleri OFK Beograda bili su "žrtve" igrica van terena u Atini. "Slučajno" buđenje u tri ujutru na dan utakmice...

 Panionios "igrao" i van terena Izvor: MONDO

Mladi tim OFK Beograda platio je danak neiskustvu i nije uspeo da sačuva minimalnu prednost protiv Panioniosa i tako se oprostio od evropskog Intertoto kupa.

Međutim, revanš utakmica u Atini pokazala je da su srpski klubovi mnogo naivniji nego pojedini iz nekih zemalja Evrope, u ovom slučaju Grčke.

Izveštač "Sportskog žurnala", koji je bio sa ekipom u Atini, zabeležio je neka čudna događanja koja su pratila boravak ekipe OFK Beograda u glavnom gradu Grčke, koja se teško mogu nazvati slučajnostima.

Najdrastičniji primer je neprestana zvonjava telefona između dva i četiri ujutro u nedelju na dan utakmice u svim sobama u hotelu u kojem su odseli fudbaleri OFK Beograda! Uz besomučnu zvonjavu, oglašavala se i snimljena poruka da je reč o naručenom buđenju!?

U hotelu su se potom pravdali da se automat pokvario tokom noći i "samostalno je budio goste", ali su članovi stručnog štaba kluba sa Karaburme proverili te tvrdnje i zaključili da one nisu tačne, jer su telefoni zvonili samo na trećem spratu, odnosno na onom na kojem su bili članovi beogradske ekipe.

Bilo je i drugih primera. U petak, po dolasku u Atinu, zadržani su dva sata na aerodromu, jer se, iznenada pokvarila traka koja je isporučivala torbe, pa su u hotel stigli tek oko 22 časa.

U subotu, po dolasku na stadion u vreme za kad je bio zakazan trening, ekipa Panioniosa je još bila na terenu. Grci se, međutim, nisu povukli sa terena, već su gostima iz Beograda dali drugu polovinu terena!!??

Posle treninga nije se pojavio autobus koji je trebalo da preveze igrače do hotela, a Grci su rekli da "nisu znali da gosti žele da ih vozilo sačeka, pa su ga poslali u garažu"!!??


Ovaj tekst bi trebalo da posluži svim srpskim klubovima da budu na oprezu.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC