• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miha: Neću pomagati Zvezdu, dao sam joj mnogo

"Moj doprinos crveno-bijelima neće biti nikakav! Ja sam Zvezdi već dao mnogo! Neka neki drugi daju koliko sam ja".

 Miha: Neću pomagati Zvezdu, dao sam joj mnogo Izvor: MONDO

Predsjednik Komisije za finansije FK Crvena zvezda Nebojša Čović nedavno je izjavio da će klub uskoro pokrenuti fondaciju koja za cilj ima da omogući bivšim članovima crveno-bijelih da finansijski pomognu ozdravljenje kluba.

On je rekao da je poziv upućen navijačima, ali i bivšim igračima, koji su zahvaljujući njoj "kasnije u karijeri zaradili veliki novac".

Siniša Mihajlović, jedan od najboljih iz zlatne generacije crveno-bijelih, izričit je da neće pomoći svom bivšem klubu.

"Moj doprinos Zvezdi neće biti nikakav! Ja sam Zvezdi već dao mnogo! Neka neki drugi daju koliko sam ja i možda će Zvezda uspjeti da stane na noge. Ono što je Zvezda uzela u mom slučaju nije malo i zaista ne vidim zašto bi sada ponovo uzimala", rekao je u intervjuu za "Sport" Siniša Mihajlović, precizirajuči da je klub iz Ljutice Bogdana od njegovog transfera zaradio oko 15 miliona dolara.

On je rekao da crveno-bijelima treba da vrate novac oni koji su ih i zadužili.

"Ne interesuje me šta će ko da misli... Sve što mi je Zvezda dala, vratio sam joj sa kamatom. Za druge ne znam. Uostalom, neka novac daju oni koji su zadužili Zvezdu na desetine miliona evra. Neka oni vrate te milione! A ne mi koji smo već dali, kroz obeštećenje, veliki novac", istakao je sadašnji selektor Srbije.

Bivši Zvezdin as istakao je da za većinu igrača iz te zlatne generacije jesu bila otvorena vrata brojnih klubova poslije uspjeha, ali da su i nakon nastupa u srpskom timu kasnije još dugo igrali sa velikim uspjehom.

"Istina je da smo sa Crvenom zvezdom osvojili Kup šampiona, ali pitanje je i kada će Zvezda ponovo moći da ostvari sličan podvig. Šta hoću da kažem? Mi jesmo zahvalni Zvezdi što smo u njenom dresu osvojili Evropu i svijet, ali isto tako i Zvezda može da bude srećna što je imala jednu takvu generaciju igrača. I mi poslije odlaska iz Crvene zvezde nismo igrali samo u jednom klubu, mnogo nas je promijenilo više klubova, a sve zahvaljujući igrama u tim sredinama ostvarili smo jake ugovore. Poslije Zvezde, ponavljam, igrali smo još 15 godina na visokom nivou i novac, dakle, nismo zaradili samim činom odlaska iz Zvezde...", kao i uvijek, "bez dlake na jeziku", izjavio je Mihajlović.

"Vidim da je dolazio i neki šeik na Marakanu. Neka im on da novac. Samo, bojim se da oni koji ga imaju - da ga lako ne daju, jer u suprotnom ne bi ga toliko ni imali. Bez obzira, želim Zvezdi sve najbolje, a sve što mislim uvijek ću otvoreno i reći", istakao je Siniša Mihajlović.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC