• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BORAC: Vasiljević otišao u Austriju

Nikola Vasiljević napustio je banjalučki Borac i karijeru će najvjerovatnije nastaviti u Austriji.

 BORAC: Vasiljević otišao u Austriju Izvor: MONDO

Iskusni defanzivac, koji je u karijeri između ostalih nastupao i za Crvenu zvezdu, blizu je potpisa za jedan austrijski klub i tako je nastavljen trend odlazaka s Gradskog stadiona. Prije Vasiljevića crveno-plave su napustili Slaviša Dugić, Alen Bašić i Ognjen Radulović, dok je konkurenciju u odbrani pojačao samo Mladen Zeljković.

Ipak, čelnici kluba rade i na angažovanju pojačanja i očekuje se dolazak napadača i veznog fudbalera koji će, prema riječima trenera Slobodana Starčevića, donijeti prevagu u nastavku prvenstva.

"Radi se o iskusnim igračima koji će sigurno biti pojačanje pred nastavak prvenstva. Ne želim da govorim o imenima jer još nismo u potpunosti dogovorili sve detalje. Mogu samo da kažem da su već igrali u našoj ligi i trebalo bi brzo da se prilagode. Nadamo se da će uskoro više biti poznato", rekao je Starčević za "Nezavisne novine".

U taboru Borca se još nadaju dolasku Darka Maletića, koji je u dva navrata oblačio crveno-plavi dres. Mladen Lučić, koji je prvi dio sezone proveo na pozajmici u Radniku iz Bjeljine, i dalje trenira sa Borcem, a čelnici dva kluba na pragu su dogovora da golman i drugi dio sezone provede u Semberiji.

Na Gradskom stadionu je došlo i do promjena u trenerskoj strukturi. Marko Maksimović, nekadašnji fudbaler Borca, imenovan je za trenera pionira, čime je nastavljen trend povratka nekadašnjih igrača u banjalučki klub.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC