• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PIJACA: Meleg u Ajaksu, Binić u Kazahstanu

Mladi fudbaler Vojvodine poslije dugih pregovora konačno prešao u klub iz Amsterdama. Vladan Binić sa Ranđelovićem kod Ljupka Petrovića.

 PIJACA: Meleg u Ajaksu, Binić u Kazahstanu Izvor: MONDO

Slavni Ajaks dugo se "natezao" sa Novosađanima i na kraju je prihvatio njihove uslove transfera 18-godišnjeg Dejana Melega, piše "Sport". Ofanzivni vezista potpisao je ugovor na tri i po godine.

Isti list prenosi i da će odbrana Novog Pazara u proljećnom dijelu šampionata Srbije biti jača za iskusnog defanzivca Aleksandra Vasiljevića (30), bivšeg igrača Jagodine, Hajduka iz Kule, Sevojna...

Sa desetoplasiranim timom Superlige trenutno treniraju i dvojica 21-godišnjaka. Riječ je o štoperu Anitu Šengileru, Turčinu rođenom u Makedoniji koji je prošao školu Galatasaraja, kao i napadaču Mirku Rađenoviću, fudbaleru poniklom u apatinskoj Mladosti i bivšem igraču norveške Valerenge.

Dosadašnji lijevi bek Jagodine Josip Projić (25) poslije dvije godine u klubu odlučio je da ponovo pokuša u inostranstvu, prenosi "Sportski žurnal" . Karijeru će nastaviti u Tunisu, igrajući za Klub Afrikanu, trenutno drugoplasirani tim te zemlje. Prije dolaska u Jagodinu Projić je osam sezona nastupao za kruševački Napredak, a imao je i kratku epizodu u ruskoj Volgi.

Inostrani angažman pokušaće da pronađe i Vladan Binić, koji je otputovao u Kazahstan. On će sa saigračem iz niškog Radničkog Markom Ranđelovićem pokušati da se nametne Ljupku Petroviću, koji trenira ekipu Taraza, piše "Žurnal".

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC