• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Proroci iz Mančester junajteda

Gaf, previd ili "proročanstvo" na sajtu jednog od najvećih klubova svijeta. Junajted prošao u 4. kolo FA kupa dva sata prije meča sa Vest Hemom!?

 Proroci iz Mančester junajteda Izvor: MONDO

Izgleda da u Mančester junajtedu imaju svoju "baba Vangu" ili su toliko uvjereni u svoju snagu da sebe proglašavaju pobjednicima i prije nego što neki meč bude odigran!

Upravo to se dogodilo na sajtu Junajteda više od dva sata prije početka ponovljene utakmice 3. kola FA kupa protiv Vest Hema.

Na sajtu Junajteda tada je bilo objavljeno saopštenje o prodaji ulaznica za meč 4. kola FA kupa protiv Fulama 26. januara!? Uz tu informaciju, čak je bilo napisano i da je Junajted prošao u narednu rundu takmičenja poslije velike igre i pobjede nad Vest Hemom!?

Prvi meč 3. kola FA kupa između Vest Hema i Junajteda završen je 2:2. Junajted je bio na ivici eliminacije, ali je sjajnim glom Robina van Persija u sudijskoj nadoknadi sebi omogućio ponovljeni meč. Na Old Trafordu u srijedu uveče odigran je taj ponovljeni meč, a Junajted je dobio 1:0, golom Vejna Runija u 9. minutu (Runi je kasnije promašio penal).

Dakle, Junajted jeste eliminisao Vest Hem, srećom po one koji uređuju sajt kluba. Ali, engleskim medijima nije promakao gaf na sajtu fudbalskog giganta, koji je Junajted proglasio pobjednikom dva sata prije nego što je utakmica počela.

Ostalo je pitanje: ko je prorok, a ujedno i srećnik u uredništvu sajta Mančester junajteda?

(MONDO - foto: AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC