• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MARKA: Kaka se vraća u Brazil

Tiražni španski list u četvrtak objavio da vezista Real Madrida dogovara svoj povratak u domovinu sa rukovodstvom Fluminensea.

 MARKA: Kaka se vraća u Brazil Izvor: MONDO

Odavno je jasno da odlazak u Madrid i boravak u Realu nisu bili najbolja odluka svojevremeno jednog od najboljih vezista na svijetu.

Bivši fudbaler Sao Paula i Milana član je "kraljevskog kluba" od 2009. godine i čak i neupućenima u zbivanja na Santjago Bernabeuu dobro je poznat podatak da niko nije potpuno zadovoljan što je tamo.

Sudeći prema pisanju španske "Marke", u noći između srijede i četvrtka počeli su pregovori o povratku Kake (31) u Brazil. Vlasnik Fluminensea Selso Baros želi vezistu Madriđana u svojim redovima.

"Predsjednik Fluminensea želi da napravi tim 'galaktikosa', po ugledu na Real Madrid početkom 2000. godina. Kaka bi se tako pridružio Fredu, Deku i ostalima zvijezdama u timu aktuelnog šampiona Brazila", otkrivaju španski novinari.

Jedan od nagovještaja uspješnog kraja pregovora mogao bi da bude i podatak da Adidas pravi opremu i jednom i drugom klubu, a i lični je sponzor fudbalera.

Kaka trenutno boravi u Milanu i jasno ističe želju da opet obuče crveno-crni dres. Međutim, ne bi trebalo otpisati ni sve realniji scenario prema kome bi se vratio u svoju zemlju.

Fluminense je spreman da mu ponudi istu svotu novca koju prima u Španiji, a u narednih 15 trebalo bi da bude utanačen i dogovor dva kluba o obeštećenju koje bi sljedovalo Madriđanima.

(MONDO, foto: Guliver/Getty images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC