• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Sokolovi" počeli pripreme

Novi trener Slavije Milomir Šešlija obavio je prozivku igrača, kojom su počele pripreme za nastavak prvenstva Bosne i Hercegovine.

 "Sokolovi" počeli pripreme  Izvor: MONDO

Prvih 15 dana popularni “sokolovi” radiće u Istočnom Sarajevo, a zatim će se preseliti u toplije krajeve, u crnogorsku luku Bar, gdje će odigrati veći broj prijateljskih susreta.

Predsjednik kluba Slobodan Ujić i direktor Zdravko Šavija poželjeli su na prvom okupljanju mnogo uspjeha igračima i stručnom štabu u pripremnom periodu. Oni ističu da Upravni odbor kluba vjeruje da igrači posjeduju kvalitet za izlazak u Evropu, te da se cilj može ostvariti uz naporan rad.

Što se tiče igračkog kadra, na prozivci se nisu pojavili Marko Mirosavljević, Marko Mijatović i Nikola Janković, igrači za koje se još ne zna da li će nastaviti karijeru u ovom klubu, dok se Haris Bešlija oprostio od fudbalske karijere.

Niko od igrača nije napustio “sokolove”, a stiglo je i prvo pojačanje Igor Radovanović, dok se očekuje da Filip Osman u skorije vrijeme završi papire sa Smederevom i priključi se pripremama Slavije. Ovih dana u klub stiže i kondicioni trener iz Beograda Dušan Momčilović.

"Želimo da stvorimo pozitivnu atmosferu u klubu i da igrači napreduju, a sa njihovim napretkom i napornim radom neće izostati ni dobri rezultati. U klubu se mora znati ko šta radi i ako svi budemo obavljali svoj posao na pravi način, kao kompaktna cjelina, vjerujem da možemo izaći u Evropu", rekao je Šešlija za "Glas Srpske".

Pored šefa stručnog štaba Milomira Šešlije, trenera Gorana Simića, Aleksandra Simića i Dragana Macana, te fizioterapeuta Branka Tuševljaka, prozivci su prisustvovala 24 fudbalera.

To su: golmani Ratko Dujković, Stefan Tomović, Miloš Kubura, te igrači Predrag Papaz, Radosav Aleksić, Branko Ojdanić, Vukašin Benović, Jovan Svitlica, Goran Popović, Saša Radovanović, Edin Dudo, Haris Fazlagić, Marko Perišić, Dejan Rašević, Ivan Mamić, Miloš Urta, Zoran Kokot, Nemanja Pušara, Lazar Vidić, Arman Idrizović, kao i povratnik u redove “plavo-bijelih” Igor Radovanović. Iz omladinskog pogona prvom timu su priključeni Dragan Ikonić, Nikola Radović i Miljan Govedarica.

(MONDO, foto: Glas Srpske)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC